Για τις κόρες της, την 7χρονη Άννα-Μαρία, τις 5χρονες δίδυμες Δωροθέα και Μίλα και την δύο περίπου ετών Ηλιάνα μίλησε η Ελένη Πετρουλάκη.

«Με έχουν κάνει να κλάψω πολλές φορές από χαρά και συγκίνηση. Είναι ένα μεγαλείο η μητρότητα και είναι μεγάλη η χαρά για όλες τις γυναίκες που τις αξιώνει ο Θεός να γίνουν μητέρες» λέει η 41χρονη γυμνάστρια.

Μάλιστα όπως έχει αποκαλύψει η ίδια σε παλιότερες συνεντεύξεις της, είχε κάνει οκτώ αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης, πριν τελικά εγκαταλείψει τις προσπάθειες και μείνει ξαφνικά έγκυος στην πρώτη της κόρη. «Δεν μπορώ να δώσω καμία συμβουλή σε νέες μαμάδες γιατί αυτό είναι κάτι που βγαίνει από μέσα μας, είναι το μητρικό μας ένστικτο» λέει στο ΟΚ!.

Τέλος, αποκαλύπτει: «Τις αγαπάω πάρα πολύ, αλλά προσπαθώ να είμαι αυστηρή μαζί τους, σε λογικά πλαίσια και να τους βάζω όρια. Τις μαλώνω συνήθως για πράγματα που αφορούν τη σωστή συμπεριφορά, να μάθουν να λένε “ευχαριστώ”, “παρακαλώ”, να κάθονται σωστά και να μην τσακώνονται. Τους μιλάω. Δεν τις τιμωρώ».