Αγαπούσε τη Whitney Houston από τότε που ήταν παιδάκι και τραγουδούσε διαρκώς το «I will always love you». Τη θαύμαζε για τη φωνή της, την εμφάνιση της και την προσωπικότητα της… σε βαθμό που ο μπαμπάς της να φοβάται μην έχει την ίδια τραγική κατάληξη με το ίνδαλμα της.

Ο λόγος για τη Rihanna που εμφανίζει τραγικές ομοιότητες με τη Whitney Houston η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο μπάνιο έχοντας κάνει χρήση κοκαΐνης.

Ας δούμε όμως τις ομοιότητες μεταξύ των δύο διασημοτήτων. Κατ’αρχήν μεγάλωσαν και οι δύο σε χριστιανικές κοινότητες, η Whitney στο New Jersey και η Rihanna στα Barbados τραγουδώντας μάλιστα στην εκκλησία της ενορίας τους.

Επίσης και οι δύο βίωσαν τη βία στις σχέσεις τους… Η Whitney παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Bobby Brown, και η ταραχώδης σχέση τους ευθύνεται για πολλούς για τον εθισμό της στα ναρκωτικά.

Η Rihanna έπεσε και αυτή θύμα κακοποίησης από το σύντροφο της Chris Brown το 2009 και παρόλα αυτά φήμες τους θέλουν να είναι και πάλι μαζί.

Το μήλο όμως φαίνεται πως έπεσε κάτω από τη μηλιά και σε ό,τι αφορά τη χρήση ναρκωτικών καθώς πρόσφατα η Rihanna εθεάθη να καπνίζει ύποπτο τσιγάρο στις διακοπές της στη Χαβάη αλλά και να «κόβει» μια άσπρη σκόνη στο κεφάλι του σωματοφύλακα της.

Δεν ήταν μάλιστα λίγες οι φορές που στη σελίδα της στο twitter έχει κάνει σχόλια γύρω από το θέμα της κάνναβης.

Οι ομοιότητες όμως δε σταματούν εδώ…

H Rihanna όπως και η εκλιπούσα Whitney μεταμορφώνεται από σταρ της ποπ σε πρωταγωνίστρια της μεγάλης οθόνης με τη συμμετοχή της στην ταινία Battleship, ακριβώς όπως και η Whitney είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία Bodyguard το 1992.

Με όλες αυτές τις ομοιότητες, μάλλον δεν προκαλεί εντύπωση ότι η Rihanna είναι το φαβορί στην κούρσα με τις ηθοποιούς που θα υποδυθούν τη Whitney Houston.

Ας ελπίσουμε μόνο ότι η Rihanna θα είναι αρκετά έξυπνη ώστε η ταινία να μη γίνει πραγματικότητα για εκείνη.

Όσο για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις, η Whitney φέρεται να σχετιζόταν με την πρώην βοηθό της Robyn Crawford, ενώ η Rihanna εθεάθη πριν από λίγες μέρες να κυκλοφορεί κρατώντας από το χέρι την Μελίσα Φόρντ με την οποία στη συνέχεια ξεφάντωσε μέχρι πρωίας.