Άλλη μια φορά το Rex ήταν το απόλυτο στέκι της νυχτερινής Αθήνας. Από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη μέχρι και την Καίτη Γαρμπή βρέθηκαν εκεί και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Άννα Βίσση ανέβασε στη σκηνή και τις δύο γυναίκες που την τίμησαν με την παρουσία τους στο νυχτερινό κέντρο με τον κόσμο να τις αποθεώνει:

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε με την Άννα Βίσση τη μεγάλη της επιτυχία «Είμαι κορίτσι ζόρικο», αλλά και «Τα δάχτυλα» του Στέλιου Καζαντζίδη. Οι δύο τους τραγούδησαν και χόρεψαν για πολλή ώρα, ενώ στη συνέχεια στην σκηνή ανέβηκε και η Βάσια Τριφύλλη για να χορέψει ένα υπέροχο ζεϊμπέκικο!

Το Σάββατο, η Άννα Βίσση υποδέχθηκε στο μαγαζί την Καίτη Γαρμπή: «Παιδιά είναι εδώ η Καίτη Γαρμπή! Την λατρεύω τη Γαρμπή» φώναξε η ίδια στο κοινό, καλώντας στην πίστα τη γνωστή τραγουδίστρια, με την οποία είχε συνεργαστεί με τεράστια επιτυχία πριν από 12 χρόνια στην πίστα του Fever. Οι δυο τους ξεσήκωσαν το κοινό ερμηνεύοντας το ντουέτο τους «Καλύτερα οι δυό μας» αλλά και τις μεγάλες επιτυχία της Καίτης Γαρμπή «Χαμένα» και «Θα μελαγχολήσω».

Στο νυχτερινό κέντρο, όμως, βρέθηκε πριν από μερικές μέρες και η Τάμτα, που διασκέδασε με την παρέα της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.