Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η 49χρονη ηθοποιός Demi Moore η οποία φαίνεται να κατέρρευσε μετά από την υπερβολική εισπνοή αέριου γέλιου.

Μία φίλη της ηθοποιού που ήταν μαζί της εκείνη την ώρα είπε ότι ανησύχησε όταν είδε την ηθοποιό να παρουσιάζει συμπτώματα επιληψίας μετά την κατάποση μεγάλης ποσοτήτας της ουσίας.

Το αέριο αυτό περιέχεται σε μεταλλικές συσκευασίες σαντιγύς.

Συχνά καταναλώνεται από νέους αφού μπορούν εύκολα να το προμηθευτούν απο σούπερ μάρκετ.

Μάλιστα ακούγεται ότι η συνεχής χρήση του ήταν μία από τις βασικές αιτίες διάλυσης του γάμου της. Όλοι ανησυχούσαν, φίλοι και δικοί της άνθρωποι καθώς και ο Aston Kutcher.

Η ηθοποιός είχε σταματήσει να φροντίζει τον εαυτό της και τα πράγματα χειροτέρεψαν μετά το χωρισμό της με τον Kutcher.  Δεν έτρωγε δεν κοιμόταν και δεν φαινόταν ιδιαίτερα υγιής.

Η Demi Moore κατέρρευσε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά δυο εβδομάδες νωρίτερα διασκέδασε σε νυχτερινό club μαζί με την 23χρονη κόρη της Rumer Willis.

Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε οι γιατροί διέγνωσαν σημάδια υπερκόπωσης και της είπαν ότι πρέπει να υποβληθεί σε γενικότερη θεραπεία για να βελτιώσει την κατάσταση της υγείας της.

Το τελευταίο διάστημα η Moore εμφανιζόταν όλο και πιο αδύνατη και έδειχνε εξαντλημένη οπότε η κρίση ήταν αναμενόμενη.