Ποιον διάσημο «τσάκωσε» η αγορανομία;

Οι αρμόδιοι διαπίστωσαν 28 παραβάσεις στο εστιατόριό του


LIFESTYLE
8:21
22/01/2012
Ποιον διάσημο «τσάκωσε» η αγορανομία;
5
loading

Η χαρά της πατρότητας φαίνεται πως τον έχει κάνει να ξεχνά κάποια άλλα πράγματα, όπως για παράδειγμα την υγιεινή στο εστιατόριο που διαθέτει στη Νέα Υόρκη. Ο λόγος για τον Jay-Z, o οποίος έπεσε «θύμα» της αγορανομίας.

Οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας υγιεινής έβαλαν προσωρινά λουκέτο στο κλαμπ-εστιατόριο «40/40» επειδή βρήκαν, μεταξύ άλλων, τρόφιμα εκτός ψυγείου και επειδή στα ψυγεία η θερμοκρασία ήταν υψηλότερη από την ενδεδειγμένη. Το «κερασάκι στην τούρτα» ήταν ένας υπάλληλος που έφτιαχνε ορεκτικά χωρίς να φορά ειδικά γάντια.

Εκπρόσωπος της υπηρεσίας υγιεινής δήλωσε ότι «μπαίνεις σε ένα πολυτελές μαγαζί, όπως αυτό, περιμένεις να φας καλά και όχι να πάθεις τροφική δηλητηρίαση».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar makaros

  Μα καλά οι πελάτες δεν είδαν τη φάτσα του ιδιοκτήτη, τι περίμεναν δηλαδή??

 2. avatar Makis Ter

  ναι, η αγορανομία είναι για την αισχροκέρδια. Μάλλον το υγειονομικό τον τσάκωσε.

 3. avatar Georgios Pontikos

  Αφού έσκασαν 150 ατομικές βόμβες στην ατμόσφαιρα και 30 στην θάλασσα, και αφού συνεχίζουν να μην υπογράφουν το Κιότο ενώ παράλληλα οι βιομηχανίες τους και τα συνθετικά τρόφιμα δηλητηριάζουν ανεξέλεγκτα όλο τον κόσμο περιλαμβανομένων όλων των Αμερικανών και τους προέδρου τους, τους πείραξε οτι έλειπαν τα γάντια στο γκαρσόνι?

  1. avatar angie

   επειδή οι άνθρωποι ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους έτσι όπως τους έχουν ορίσει δε σημαίνει ότι πρέπει να μας κάνει εντύπωση και να καταδικάζουμε τους πάντες και τα πάντα!!!

   1. avatar Mariannula

    πιος πατάει αρνητικές? μια χαρά τα γράφει ο γιώργος

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει