Σχεδόν δυόμιση χρόνια έχουν περάσει από το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον και τα παιδιά του φαίνεται πως έχουν αφήσει πίσω τις άσχημες μέρες και χαράζουν τη δική τους πορεία στον χώρο του θεάματος.

Ο 14χρονος Πρινς, η 13χρονη Παρις και ο μόλις 9 ετών Μπλάνκετ μετά την πρόσφατη εμφάνισή τους στα γυρίσματα του X-Factor, παρακολούθησαν την έναρξη του «Michael Jackson The Immortal World Tour» που πραγματοποιείται από το Cirque du Soleil, όπως και την έκθεση «Michael Jackson Fan Fest». Την ίδια στιγμή, η Πρινς κάνει το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο με την ταινία «Lundon’s Bridge and the Three Keys».

Με συνέντευξή του ο θείος τους Μάρλον αναφέρει ότι «τα καταφέρνουν μια χαρά» κι αυτό οφείλεται κυρίως στη γιαγιά τους, Κάθριν, η οποία έχει αναλάβει την ανατροφή τους από την ημέρα που ο πατέρας τους έφυγε από τη ζωή.

Τα τρία παιδιά, μόλις κλείσουν τα 30 τους χρόνια, τους περιμένει ένα μεγάλης αξίας… δώρο από τον πατέρα τους αφού θα λάβουν το κληροδότημά του, που μάλιστα έχει αυξηθεί σε 445 εκατομμύρια δολάρια τα δύο τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τη λίστα που δημοσίευσε το Forbes.

Τόσο ο Πρις όσο και η Πάρις έχουν αφήσει για τα καλά τα μαθήματα κατ’ οίκον και γνωρίζουν τη χαρά του να πηγαίνουν στο σχολείο όπου συναναστρέφονται με άλλα παιδιά. Μάλιστα όπως δηλώνει άνθρωπος από το περιβάλλον τους «λατρεύουν την επαφή με τον κόσμο. Ο Πρινς είναι εξαιρετικός μαθητής και ιδιαίτερα δημοφιλής στα κορίτσια».

Επίσης ο ίδιος άνθρωπος αποκάλυψε ότι η Πάρις παίζει στην ομάδα ποδοσφαίρου του σχολείου, αλλά δεν έχει ακόμα κάποια αισθηματική περιπέτεια. Ο Μπλάνκετ εξακολουθεί να παρακολουθεί μαθήματα κατ’ οίκον ενώ «λατρεύει την μαγειρική. Φτιάχνει κέικ και cupcakes. Τον βοηθάει και ο σεφ του σπιτιού».

Και τα τρία παιδιά του Μάικλ Τζάκσον αγαπούν το χώρο του θεάματος. Άνθρωποι που τους ζουν από κοντά εξομολογούνται ότι η Πάρις έχει ασχοληθεί με την υποκριτική, ενώ η σκηνοθεσία φαίνεται πώς τράβηξε τα δύο αγόρια. «Ο Πρινς και ο Μπλάνκετ θέλουν να γίνουν σκηνοθέτες. Φτιάχνουν ταινίες στο σπίτι μαζί με τα ξαδέλφια τους στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Όλα τα ξαδέλφια έχουν πολύ στενές σχέσεις».

Παρά τη δημοσιότητα, τα παιδιά αυτά καταφέρνουν να είναι προσγειωμένα και συνειδητοποιημένα κι αυτό γιατί όπως εξηγεί ο θείος τους «μένουν με την οικογένειά τους και τα παρακολουθούμε από κοντά».