Το «αφεντικό» της Formula 1 κατηγορεί τις κόρες του ότι σπαταλούν τα χρήματα που τους έδωσε για τα… εγγόνια του, όταν τα αποκτήσει!

Ο δισεκατομμυριούχος Bernie Ecclestone δήλωσε ότι είχε «βάλει στην άκρη» 3,54 δισ. ευρώ για τις κόρες του Tamara, 27 ετών και Petra 22 ετών, προκειμένου να τα επενδύσουν σε ακίνητα… για το μέλλον τους!

Όμως, όπως λέει, 14 εκατομμύρια ευρώ από αυτά «πήγαν» στον γάμο της Petra και πολλά ακόμη για να… ικανοποιούν τις «πολυτελείς διαθέσεις τους».

Στο αξίας 53 εκατομμυρίων ευρώ σπίτι της Tamara στο Λονδίνο, για παράδειγμα, ένας ειδικός χώρος αποθήκευσης για τα αξίας 827.000 ευρώ παπούτσια της, ένας χώρος spa για τα κατοικίδιά της και άλλες πολλές… ανέσεις!

Η αξίας 59 εκατομμυρίων ευρώ έπαυλη της Petra στο Λος Άντζελες έχει ένα αλεξίσφαιρο δωμάτιο, για να τη φιλοξενήσει σε περίπτωση τρομοκρατικής απειλής, μια αίθουσα bowling, χώρο γκαράζ για 100 αυτοκίνητα και ένα δωμάτιο μόνο για τις πανάκριβες Hermes Birkin τσάντες της!

Ο 81χρονος Bernie δήλωσε: «Έδωσα ένα λογαριασμό στη γυναίκα μου για εκείνη και τα παιδιά και τα κορίτσια είχαν πρόσβαση στα χρήματα. Η “ιδέα” ήταν να τα επενδύσουν σε ακίνητη περιουσία που στη συνέχεια θα έδιναν στα παιδιά τους. Αυτό δεν έγινε. Δεν το έχουν κάνει. Είχαν πρόσβαση στα λεφτά και τα ξόδεψαν».