Για άλλη μια φορά κοντά στην Κιβωτό του Κόσμου βρέθηκε η WIND Ελλάς στηρίζοντας το φιλανθρωπικό project της πολυμήχανης Gastronomy Team με οικοδεσπότη την Άννα Βίσση και τον Πάτερ Αντώνιο.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο εστιατόριο Bungalow White της Θεσσαλονίκης, η Άννα Βίσση προτείνει το δικό της κυπριακό μενού με αγαπημένα πιάτα και υποδέχθηκε πλήθος κόσμου σε μία… «γευστική» βραδιά, με σκοπό την ενίσχυση του ιδρύματος.

Με τη συμμετοχή της στη συγκεκριμένη εκδήλωση, η WIND για άλλη μια φορά αποδεικνύει τη στήριξή της στην Κιβωτό του κόσμου. Συγκεκριμένα από τις αρχές του 2010 η εταιρεία σχεδίασε και υλοποίησε ένα σύνθετο πλάνο ενεργειών στηρίζοντας το πολύπλευρο έργο της Κιβωτού για τη δημιουργία Κέντρου Μέριμνας & Στήριξης Μητέρας και Παιδιού. Ως αποτέλεσμα επιτεύχθηκε ο αρχικός στόχος της αγοράς του κτιρίου και σήμερα πλέον συνεχίζεται η προσπάθεια για τη ανακατασκευή του ώστε να τεθεί σε λειτουργία και να φιλοξενήσει τα παιδιά που έχουν ανάγκη.


Η Άννα Βίσση με τον πατέρα Αντώνιο της Κιβωτού του Κόσμου και το Διευθυντή Εταιρικών Σχέσεων της WIND κ. Γιώργο Τσαπρούνη

Ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς, κ. Γιώργος Τσαπρούνης που παρευρέθηκε στην εκδήλωση ανέφερε: «Με μεγάλη χαρά συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου και του πατέρα Αντώνιου. Ιδιαίτερα σε δύσκολες περιόδους όπως αυτή που διανύουμε είναι πολύ σημαντικό όλοι μας –με όποιον τρόπο μπορούμε- να δείχνουμε ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ τη στήριξή μας σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και κυρίως στα παιδιά. Θα ήθελα να συγχαρώ τη Gastronomy Team για την πρωτοβουλία της καθώς και την Άννα που αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια».


Η Gastronomy team, η Άννα Βίσση, ο πάτερ Αντώνιος και ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς κ. Γιώργος Τσαπρούνης

Η ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της WIND, «Στην Πράξη» και με τον τρόπο αυτό η εταιρεία δείχνει έμπρακτα ότι βρίσκεται κοντά σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και κυρίως παιδιά που έχουν χρήζουν φροντίδας και υποστήριξης.