Η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε τα μυστικά της για να ρίξει έναν άντρα στο γυναικείο περιοδικό Cosmopolitan. Φαίνεται πως η Rihanna πιστεύει απόλυτα στο ρητό που λέει ότι οι νόμοι της έλξης είναι ίδιοι με τους νόμους του κυνηγού και του θηράματος.

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι η ίδια θεωρεί τον εαυτό της… κυνηγό, αλλά της αρέσει να «τρέχει» και τους άντρες!

«Είμαι ανοιχτή στον έρωτα, αλλά οι άντρες που θα με πλησιάσουν θα πρέπει να προσπαθήσουν για να με κερδίσουν. Κι αυτό γιατί οι περισσότεροι, μόλις πάρουν αυτό που θέλουν… το ξεχνούν και πάνε για άλλα» είπε.

«Οι άντρες είναι σαν τους κυνηγούς. Τους αρέσει η διαδικασία του κυνηγιού. Γι’ αυτό μια γυναίκα πρέπει να τους κρατά σε εγρήγορση και να τους αφήνει να μαντεύουν. Κι εγώ έτσι είμαι. Βαριέμαι εύκολα. Αν κάποιος καταφέρνει να με κάνει να γελάω, αυτό είναι το καλύτερο» πρόσθεσε η Rihanna και αποκάλυψε ότι προσπαθεί πολύ μέχρι να της βγει ο τρυφερός εαυτός της.

Όσο για το τι της αρέσει σε έναν άντρα, η νεαρή τραγουδίστρια είπε ότι είναι πολλά τα πράγματα που μπορεί να την κερδίσουν. «Μπορεί να είναι το βλέμμα του, η εξυπνάδα του… Μου βγαίνει αυθόρμητα εκείνη την ώρα».