Ένας από τους πιο επιτυχημένους παίκτες στην ιστορία του βρετανικού ποδοσφαίρου, ο οποίος συμπλήρωσε είκοσι χρόνια θρυλικής καριέρας στους «κόκκινους διαβόλους», απασχολεί εδώ και μέρες τον Τύπο της Βρετανίας με τα ερωτικά του καμώματα. Πριν από λίγο καιρό αποκαλύφθηκε η σχέση του με την καυτή τηλεπερσόνα Ιμοτζεν Τόμας, Μις Ουαλία, και πρώην παίκτρια του τηλεοπτικού ριάλιτι «Big Brother». Η εκρηκτική Ιμοτζεν είναι συνηθισμένη στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, μια και έχει συνάψει σχέση με πολλούς παίκτες, όπως ο Ντιντιέ Ντογκμπα, ο Νέρι Καστίγιο και άλλοι.

«Αυτές ήταν οι δύο χειρότερες εβδομάδες της ζωής μου. Τι άλλο μπορεί να συμβεί!» αναρωτιόταν ο Ράιαν Γκιγκς, όμως λίγο αργότερα οι αποκαλύψεις της Νατάσα, της γυναίκας του αδερφού του, τον έκαναν να πιστέψει ότι τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα. Όπως αποκάλυψε η ίδια, διατηρούσε οκτώ χρόνια παράλληλη σχέση με τον Ράιαν. Σύμφωνα με βρετανική εφημερίδα, ο Ουαλός σταρ ήταν αυτός που γνώρισε πρώτος τη Νατάσα το 2003 σε κάποιο μπαρ, και αργότερα εκείνη σύνηψε σχέση με τον αδερφό του χωρίς ωστόσο να πάψει να βλέπει και τον Ράιαν.

Σαν να μην έφτανε η σχέση με τη νύφη του, ο Γκιγκς φέρεται να φλέρταρε και με τη μητέρα της Νατάσα, τη 48χρονη Λορέιν. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, πέρα από εκείνη και την μητέρα της, ο Ράιαν, που είναι παντρεμένος με τη Στέισι και έχει αποκτήσει μαζί της δύο παιδιά, φέρεται να είχε σχέση και με μια τρίτη γυναίκα, την περίοδο μάλιστα που η γυναίκα του ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Η τρίτη, άγνωστη προς το παρόν γυναίκα, αποκάλυψε στη Νατάσα ότι δεν ήταν η μόνη που κοιμόταν με τον Γκιγκς.
Της τηλεφώνησε και της είπε ότι και εκείνη διατηρούσε σχέση μαζί του, κάτι που δυσαρέστησε πολύ την Νατάσα.
«Είμαι αηδιασμένη από τη συμπεριφορά του. πρώτα η Ιμοτζεν, τώρα η Νατάσα… μάλλον είναι εθισμένος στο σεξ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει διαλύσει την οικογένεια του και δεν μπορεί να κρατήσει το φερμουάρ του κλειστό», λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Τζοάνα Γουίλσον, θεία του παίκτη-έμβλημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς.