Ακόμα και η έλευση του πελαργού δεν αλλάζει τα σχέδιά τους. Αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα, παρά το ότι σε λίγους μήνες περιμένουν παιδί. Ο λόγος για τον διεθνούς φήμης φωτογράφο Σπύρο Πώρο και τη σύζυγό του και τοπ μόντελ Κάιλι Μπανκς, που περιμένουν τον πελαργό. Πολύ σύντομα πετάνε για Αυστραλία προκειμένου να αποφύγουν «τα χειρότερα», όπως δηλώνουν.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι εγώ και η σύζυγός μου. Η Κάιλι είναι τριών μηνών έγκυος. Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα για το παιδί που περιμένουμε» δήλωσε ο φωτογράφος στην «Espresso» για το ευτυχές γεγονός: «Με την Κάιλι έχουμε άλλα δύο παιδάκια, δύο κοριτσάκια, τη Λητώ που είναι 6,5 ετών και τη Λιώνη που είναι τεσσάρων. Επίσης, έχω άλλα δύο παιδιά από δύο προηγούμενους γάμους μου, τον Αρη που είναι 7,5 χρόνων και την Ηρα που είναι 15 ετών».

Πώς αισθάνεται όμως που θα γίνει για πέμπτη φορά πατέρας; «Δεν αισθάνομαι διαφορετικά από πριν. Τα παιδιά στη ζωή μου δίνουν μια λύτρωση, μια ευτυχία. Υπάρχει κάποιος σκοπός και κάποιος λόγος για όλα όσα αγωνιζόμαστε. Με την Κάιλι θέλαμε πολύ άλλο ένα παιδάκι, και δεν αποκλείεται μόλις γεννηθεί αυτό που περιμένει να κάνουμε ένα ακόμη. Βεβαίως, να είμαστε πρώτα απ’ όλα καλά». Ο φωτογράφος και η σύζυγός του πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκαν σε κοσμικό πάρτι και η Κάιλι ούτε καν φαινόταν πως είναι έγκυος, αφού διατηρεί άψογη τη σιλουέτα της προσέχοντας τη διατροφή της και γυμνάζοντας το σώμα της καθημερινά.

Οπως όλα δείχνουν, πάντως, η οικογένεια Πώρου, εκτός από το νέο μέλος που περιμένει, ετοιμάζει ταυτόχρονα και τις βαλίτσες της, αφού πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να εγκατασταθεί στην Αυστραλία.

«Μετακομίζουμε. Φεύγουμε από την Ελλάδα. Από τον ερχόμενο Οκτώβριο θα ζούμε στην Αυστραλία. Φεύγω γιατί δεν υπάρχει κάτι να με κρατάει εδώ. Είναι μια χώρα η οποία δεν έχει ούτε παρόν ούτε μέλλον. Νομίζω ότι και στον χώρο των media τα πράγματα είναι δύσκολα» δηλώνει στην «Espresso» ο φωτογράφος.

πηγή: Espresso