Ο βρετανός ηθοποιός Χιου Γκραντ βολιδοσκοπείται για «διάδοχος» του Τσάρλι Σιν στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Two and A Half Men» καθώς οι παραγωγοί της θέλουν να ανανεώσουν τη σειρά που θα προβληθεί για ένατη τηλεοπτική σεζόν.

Ωστόσο, οι τελικές συζητήσεις με τον Χιου Γκραντ «πάγωσαν» και ο βρετανός ηθοποιός πολύ πιθανόν να μην είναι υποψήφιος για τη σειρά.

Η ιστοσελίδα της βιομηχανίας του κινηματογράφου Deadline Hollywood έγραψε ότι ο Γκραντ αποσύρθηκε από τις τελικές διαπραγματεύσεις την Τρίτη εξαιτίας «δημιουργικών διαφορών».

Ο Σιν, ο οποίος χάρη στο ρόλο του εργένη και λάτρη των γυναικών στη σειρά, έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στην αμερικανική τηλεόραση, απολύθηκε τον Μάρτιο. Η αποχώρησή του άφησε τους υπεύθυνους της σειράς Warner Bros Television και CBS σε αναζήτηση νέου προσώπου για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, το φθινόπωρο.

Πολλά άλλα ονόματα πιθανών υποψηφίων κυκλοφόρησαν όπως του Ρομπ Λόου και του Τζον Στάμος.

Η Deadline Hollywood έγραψε ότι ο Γκραντ δέχτηκε πρόταση ενός εκατομμυρίου δολαρίων ανά επεισόδιο για τη σειρά, αλλά η προαναφερθείσα πηγή δήλωσε ότι το ποσό αυτό δεν πλησιάζει καν την πραγματικότητα.

Ο Σιν φέρεται ότι πληρωνόταν με 1,2 ως 1,8 εκατ. δολάρια ανά επεισόδιο προτού απολυθεί επειδή προσέβαλε τους παραγωγούς μετά την τελευταία του περιπέτεια σε κλινική απεξάρτησης.

Το «Two and A Half Men» είναι η κωμωδία με την μεγαλύτερη τηλεθέαση στις ΗΠΑ με 15 εκατ. τακτικούς τηλεθεατές.