Ο αμερικανός ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ, που κλήθηκε να καταθέσει σε δίκη κατά τριών ανθρώπων που κατηγορούνται ότι χρησιμοποίησαν χωρίς την έγκρισή του το όνομά του για να δημιουργήσουν έναν οίκο μόδας, έφτασε σήμερα στο δικαστήριο του Μιλάνου εν μέσω φωτογράφων, θαυμαστών και περιέργων.

Ο Κλούνεϊ, που χρησιμοποίησε τη βοηθητική είσοδο του δικαστηρίου, κατάφερε να δυσκολία να περάσει μέσα από το πλήθος, ενώ, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News, ακόμα και οι υπάλληλοι του δικαστηρίου εγκατέλειψαν τα γραφεία τους για να τον δουν.

Ο δικαστής της υπόθεσης Πιέτρο Κατσιαλάντσα είχε ζητήσει να υπάρχουν επιπλέον αστυνομικές δυνάμεις έξω από το δικαστικό μέγαρο, ενώ απαγόρευσε στους φωτογράφους και τους κάμεραμεν να μπουν στη δικαστική αίθουσα.

Ο σταρ του Χόλιγουντ εμφανίστηκε στο δικαστήριο φορώντας μπλε κοστούμι, παρά τον καύσωνα που πλήττει τις τελευταίες ημέρες την Ιταλία.

Οι τρεις που δικάζονται σε αυτή την υπόθεση αντιμετωπίζουν κατηγορίες απάτης, πλαστογραφίας και κλεπταποδοχής επειδή δημιούργησαν μία σειρά ρούχων με το όνομα του Κλούνεϊ χωρίς την άδειά του.