Αν και, όταν η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα επισκέφτηκε την Ελλάδα, αρνήθηκε τις φήμες ότι είναι ένα βήμα πριν το χωρισμό με τον Κριστιάν Καρεμπέ, τελικά οι φήμες επιβεβαιώθηκαν. Σε συνέντευξή της στο γαλλικό «Paris Match» το μοντέλο εξηγεί τους λόγους που οδηγήθηκαν τα πράγματα στο διαζύγιο.

«Δεν άντεχα άλλο αυτή τη ζωή που μας είχε επιβληθεί. Όταν ο Κριστιάν σταμάτησε το ποδόσφαιρο, χάθηκε εντελώς από κοντά μου. Δεν ήταν η ζωή που επιθυμούσα. Είμαι 39 ετών και έχω ανάγκη από σταθερότητα σε μια σχέση», είναι τα λόγια της, ενώ ξεκαθαρίζει ότι έφυγε αυτή από το γάμο λέγοντας ότι «το τελευταίο διάστημα αρκετά περιοδικά με εμφανίζουν σε φωτογραφίες με άλλους άνδρες, γράφοντας πως είναι οι νέοι μου εραστές. Η αλήθεια είναι πως δεν απάτησα ποτέ τον άνδρα μου. Εγώ είμαι αυτή που έφυγα από αυτόν το γάμο».

«Ήταν ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Παράτησα τα πάντα για να τον ακολουθήσω. Από την Αθήνα, το Μπιλμπάο, τη Γενεύη, τη Μαδρίτη, το Μίντλεσμπρο και τη Γένοβα, ήθελα να είμαι διαρκώς κοντά του, ακόμα και αν είχαμε για τους εαυτούς μας μόνο τα Σαββατοκύριακα», συνεχίζει.

Για χάρη της καριέρας του ποδοσφαιριστή η δίμετρη καλλονή άφησε σε δεύτερη μοίρα την καριέρα της, καθώς προτιμούσε να είναι μαζί του. «Όταν ο Christian δεν είχε αγώνα, τον περίμενα στο σπίτι και μαγείρευα, καθώς λατρεύω τη μαγειρική».

Αν και ο ποδοσφαιριστής κρέμασε τα παπούτσια του, ο χρόνος που περνούσαν μαζί, έγινε ακόμη λιγότερος.«Ξεκίνησε μια σειρά ντοκιμαντέρ για το Channel Planet, με αποτέλεσμα να λείπει από το σπίτι για ολόκληρους μήνες. Αυτό που ξέρω είναι πως έμενα τελείως μόνη μου και πήγαινα συχνά στη Σλοβακία, στο σπίτι της μητέρας μου. Είχαμε και ένα όμορφο σπίτι με αυλή με τον Κριστιάν εκεί. Τον τελευταίο καιρό όμως έπαιρνε μόνος του τις αποφάσεις του, χωρίς να ενδιαφέρεται για τη δική μου γνώμη», εξηγεί με ειλικρίνεια. «Είχα αποφασίσει να φύγω, ακόμα και αν σήμαινε τόσα πολλά για μένα (ο Κριστάν). Είναι το αίμα μου. Νιώθω πως γεννήθηκα το 1996, όταν τον συνάντησα στην πτήση από Μιλάνο προς το Παρίσι. Μαζί του βρήκα την αγάπη που έψαχνα για χρόνια», συμπληρώνει.