Ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη, Κωνσταντίνος Σφακιανάκης, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα.
«Τον έχω συναντήσει. Βρισκόμαστε. Είναι πολύ καλά, δεν ξέρω γιατί κατά καιρούς βγαίνουν και δημοσιεύουν ανακρίβειες. Το παραμικρό δηλαδή παίρνει φωτιά. Ό,τι αφορά δηλαδή το όνομα του θείου μου. Μια χαρά είναι και στην υγεία του και με την οικογένειά του», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης για τον γνωστό τραγουδιστή.
Σχετικά με τη σύζυγο του Νότη Σφακιανάκη, ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης σημείωσε: «Ελπίζουμε κάθε μέρα για το καλύτερο», αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπήρξε κάποια περιπέτεια με την υγεία της.
«Ο θείος μου κατατάσσεται στους ανθρώπους, στους καλλιτέχνες που θα μιλάνε και τα παιδιά μας και τα δισέγγονά μας για αυτόν τον άνθρωπο. Όχι μόνο καλλιτεχνικά, αλλά και σαν στάση ζωής. Είναι πολύ ιδιαίτερος, άφησε το στίγμα του στην Ελλάδα. Για μένα είναι ιστορικό πρόσωπο, της εποχής αυτής που ζούμε εμείς», κατέληξε ο ανιψιός του τραγουδιστή.