Ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεζ, που πρόσφατα παντρεύτηκαν με μια πολυτελή τελετή 50 εκατομμυρίων δολαρίων στη Βενετία, απαιτούν σχεδόν 174.000 ευρώ (190.000 δολάρια) σε νομικά έξοδα από τον αποξενωμένο αδελφό της Λόρεν, Μάικλ Σάντσεζ, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης δικαστικής τους διαμάχης.
Όπως αναφέρει το Page Six, σύμφωνα με τα έγγραφα που κατατέθηκαν στις 28 Ιουλίου στο ανώτατο δικαστήριο της Καλιφόρνια, το ζευγάρι ζητά 166.000 ευρώ (182.374 δολάρια) για αμοιβές δικηγόρων και περίπου 7.400 ευρώ (8.182 δολάρια) για λοιπά δικαστικά έξοδα. Όπως αναφέρεται, τα ποσά αυτά προκύπτουν από την επιτυχημένη «Ειδική Αίτηση Διαγραφής» και την αίτηση για την κάλυψη των αμοιβών και εξόδων.
Jeff Bezos, Lauren Sanchez want $190K in legal fees from her brother, Michael, in legal war https://t.co/PieoOYWx2P pic.twitter.com/UAXG5H7gcJ
— Page Six (@PageSix) August 8, 2025
Οι δικηγόροι τους υποστηρίζουν ότι ο Μάικλ Σάντσεζ έχει εξαπολύσει μια «πολυετή εκστρατεία παρενόχλησης» με στόχο να αποσπάσει μια «εντελώς αδικαιολόγητη» οικονομική αποζημίωση, καταθέτοντας αγωγές που χαρακτήρισαν «αστήρικτες» και «καταδικασμένες εξ αρχής».
Η κόντρα ξεκίνησε λίγο μετά τον χωρισμό του Μπέζος από την επί 25 χρόνια σύζυγό του, ΜακΚένζι Σκοτ, όταν αποκαλύφθηκε η σχέση του με τη Σάντσεζ, που τότε ήταν ακόμη παντρεμένη (αλλά σε διάσταση) με τον ατζέντη του Χόλιγουντ, Πάτρικ Γουάιτσελ.
Η υπόθεση πήρε διαστάσεις όταν το «National Enquirer» απείλησε να δημοσιεύσει προσωπικές, αποκαλυπτικές φωτογραφίες, με τον Μπέζος να δημοσιοποιεί ο ίδιος περιγραφές τους. Ο Μάικλ Σάντσες αρνήθηκε ότι διέρρευσε γυμνές φωτογραφίες του δισεκατομμυριούχου, αν και δεν διέψευσε ότι έδωσε άλλες πληροφορίες για τη σχέση του με τη Λόρεν Σάντσεζ. Το 2020 μήνυσε τον Μπέζος για συκοφαντική δυσφήμιση, αλλά τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς το δικαστήριο αποφάσισε υπέρ του δισεκατομμυριούχου.
Το 2021, ο Μπέζος κέρδισε 218.000 δολάρια σε νομικά έξοδα από την υπόθεση, αλλά η δικαστική διαμάχη συνεχίστηκε.
Εν τω μεταξύ, ο Μπέζος και η Σάντσεζ απολαμβάνουν τον μήνα του μέλιτος στην Ευρώπη, με πολυτελή ταξίδια και εξόδους με φίλους όπως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ενώ ο Μάικλ Σάντσεζ, σε δήλωσή του, τους χαρακτήρισε «ψεύτες και απατεώνες» και το δικαστικό σύστημα «διεφθαρμένο».