Όπως συμβαίνει σε κάθε τελετή απονομής βραβείων, η προσοχή δεν επικεντρώνεται μόνο στους νικητές της εκδήλωσης, αλλά και στα φορέματα που επέλεξαν να φορέσουν οι σταρ που παρευρέθηκαν. Στα Grammy άλλες τράβηξαν το ενδιαφέρον με τη φαντασία τους, όπως η Lady Gaga και η Katy Perry, και άλλες ξεχώρισαν για το απλό, αλλά σικάτο στιλ τους.

Η Lady Gaga αδιαμφισβήτητα είχε την πιο απρόσμενη εμφάνιση. Στο κόκκινο χαλί δεν επέλεξε κάποιο εκκεντρικό φόρεμα, αλλά μπήκε μέσα σε ένα αυγό!

Η Nicky Minaj ντύθηκε από πάνω μέχρι κάτω με λεοπάρ, ενώ σε συνδυασμό με το μαλλί της, σίγουρα ήταν από τις πιο εκκεντρικές και κακοντυμένες της βραδιάς.

Η Eva Longoria επέλεξε τον ασφαλή συνδυασμό του μαύρου- άσπρου.

H Nicole Kidman ξεχώρισε με τη χρωματιστή τουαλέτα της, η οποία αναδείκνυε το σώμα της.

Αδυνάτισε η Jennifer Lopez και για το λόγο αυτό φόρεσε ένα σούπερ μίνι φόρεμα, ώστε να φαίνονται τα υπέροχα πόδια της.

Η Katy Perry μάλλον λόγω Αγίου Βαλεντίνου φόρεσε φτερά και εμφανίστηκε ντυμένη άγγελος.

Χρυσό φόρεμα επέλεξε η Heidi Klum.

Το χρυσό όμως επέλεξε και η Kim Kardashian. Το φόρεμα είχε ανοίγματα στο μπούστο και στο πόδι. Άλλωστε η Kim πάντα φροντίζει να είναι σέξι.

Το φόρεμα της Rihanna ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα των βραβείων. Το σχεδίασε ο Jean Paul Gaultier και όλοι περίμεναν ότι θα γίνει κάποια αποκάλυψη, ωστόσο ατύχησαν!

Ροζ φόρεμα επέλεξε η Kelly Osbourne, η οποία από τότε που ξεφορτώθηκε τα περιττά της κιλά φορά σχεδόν πάντα φορέματα πάνω από το γόνατο, ώστε να αναδεικνύονται τα πόδια της.