Η Λίντα Εβαντζελίστα ενώθηκε ξανά με τον πρώην σύντροφό της, Φρανσουά-Ανρί Πινό και τη σύζυγό του, Σάλμα Χάγιεκ, για να γιορτάσουν μαζί την αποφοίτηση του γιου της, Ογκουστίν, από το σχολείο.

Η 60χρονη Λίντα Εβαντζελίστα έλαμπε από υπερηφάνεια καθώς φωτογραφήθηκε δίπλα στον 18χρονο γιο της, ο οποίος της μοιάζει εντυπωσιακά. Το πασίγνωστο μοντέλο ανέβασε στο Instagram τη Δευτέρα μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες ο Ογκουστίν ποζάρει με το απολυτήριό του, σβήνει κεράκια σε τούρτα με το όνομά του και απολαμβάνει ένα πούρο παρέα με τον δισεκατομμυριούχο πατέρα του, Φρανσουά Ανρί Πινό.

Σε μία τρυφερή στιγμή, ο Ογκουστίν αγκαλιάζει τόσο τη μητέρα του, Λίντα Εβαντζελίστα όσο και τη θετή του μητέρα, Σάλμα Χάγιεκ, ενώ δίπλα τους ποζάρει και ο πατέρας του, Φρανσουά Πινό. Η Λίντα Εβαντζελίστα συνόδευσε τις εικόνες με τη λεζάντα: «Και μετά συνέβη αυτό. Είμαι μια πολύ περήφανη μαμά. Ευλογημένη, ευλογημένη, ευλογημένη…».

Η Σάλμα Χάγιεκ με τη σειρά της έγραψε: «Όγκι! Είμαστε τόσο περήφανοι για σένα, συγχαρητήρια που έγινες ο εξαιρετικός νεαρός άνδρας που είσαι και καταφέρνεις να είσαι ακόμα το υπέροχο αγόρι μας και συγχαρητήρια στη Λίντα, τον Φρανσουά και όλους τους γονείς που έφτασαν τα μωρά μας σε αυτό το σημείο. Εύκολο να το λες παρά να το κάνεις».

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, η Λίντα Εβαντζελίστα είχε σχέση με τον Φρανσουά Ανρί- Πινό από τον Σεπτέμβριο του 2005 μέχρι τον Ιανουάριο του 2006. Ο ισχυρός άνδρας του ομίλου Kering ξεκίνησε να βγαίνει με τη Σάλμα Χάγιεκ τον Απρίλιο της ίδιας χρονιάς, ενώ η Λίντα ήταν ήδη έγκυος στον Ογκουστίν. Το 2007, ο Φρανσουά Ανρί Πινό και η Σάλμα Χάγιεκ αρραβωνιάστηκαν και απέκτησαν μαζί μία κόρη, τη Βαλεντίνα.

Όταν γεννήθηκε ο Ογκουστίν, η Λίντα Εβαντζελίστα δεν αποκάλυψε αρχικά την ταυτότητα του πατέρα. Χρόνια αργότερα, το έκανε δημόσια, μέσα από μια πολύκροτη δικαστική διαμάχη για διατροφή, η οποία τελικά διευθετήθηκε εξωδικαστικά το 2012.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στη Vogue, η Λίντα Εβαντζελίστα είχε μιλήσει για τη σχέση συν-γονεϊκότητας με τη Σάλμα Χάγιεκ. Όπως αποκάλυψε, περνούν συχνά τις γιορτές μαζί. Ένα ιδιαίτερο περιστατικό ήταν ένα Thanksgiving, όπου η Λίντα Εβαντζελίστα ήταν άρρωστη και δεν μπορούσε να παραστεί. Η Σάλμα Χάγιεκ τότε πήρε το αεροπλάνο μαζί με την κόρη της, ήρθε στο σπίτι της Εβαντζελίστα και μαγείρεψε ολόκληρο το δείπνο των Ευχαριστιών.

«Ήθελα το μεξικάνικο κοτόπουλό της με πατάτες τρούφας», είπε η Λίντα, εξηγώντας ότι έδωσε στη Σάλμα μια εκλεκτική λίστα με φαγητά. «Το έφτιαξε μόνη της, χωρίς βοήθεια. Μόνο τα παιδιά τη βοήθησαν στο τέλος. Έφτιαξε ένα υπέροχο, πλούσιο γεύμα. Της είχα πει ότι δεν θα γιορτάσω Thanksgiving, γιατί δεν αισθανόμουν καλά. Κι εκείνη απάντησε “Α, και βέβαια θα γιορτάσεις – έρχομαι”. Και τσουπ, ήρθε.»

Η Λίντα Εβαντζελίστα μίλησε επίσης για τον γιο της και την επιθυμία της να του προσφέρει μια κανονική παιδική ηλικία, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως είπε χαρακτηριστικά, εκείνη και ο Ογκουστίν κάθονται πάντα στις τελευταίες θέσεις στα γήπεδα και στις συναυλίες.