Καλεσμένος στο Buongiorno, ο Ιωάννης Παπαζήσης συζήτησε με τη Φαίη Σκορδά για την πολύ στενή σχέση που διατηρεί τόσο με το παιδί του όσο και με την πρώην σύζυγό του, Βανέσα Αδαμοπούλου. Μάλιστα, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι η επαφή τους είναι τόσο συχνή που σκέφτηκε σοβαρά να νοικιάσει σπίτι ακριβώς απέναντι από το δικό τους.
Ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε για τον γιο του, τον Ιάσονα, και για το πώς βιώνει τον ρόλο του ως πατέρας : «Η αδυναμία μου στη ζωή είναι το παιδί μου. Είναι ο άνθρωπος που άλλαξε την κοσμοθεωρία μου, τα ταξίδια μου, τον ύπνο μου, την καθημερινότητα τα πάντα. Πριν το παιδί, σε μια δύσκολη κατάσταση μπορεί να κάπνιζα δύο πακέτα τσιγάρα και να έπινα ένα μπουκάλι ουίσκι, αλλά από τότε που έγινα πατέρας τα σκέφτομαι όλα.
Μένουμε πολύ κοντά με την μητέρα του γιου μου, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα με τον χρόνο που αφιερώνουμε στο παιδί. Παραλίγο να νοίκιαζα σπίτι ακριβώς απέναντι, αλλά δυστυχώς το έχασα. Το είχαμε συζητήσει και με την πρώην σύζυγό μου και με τον σύντροφό της και με τη φίλη μου, είμαστε σουηδικό ζευγάρι»