Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» ήταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε στον Γιώργο Λιάγκα πως παραλίγο να πέσει θύμα της γυναίκας που συνελήφθη για την υπόθεση απάτης με τα εισιτήρια του Final 4 στο Άμπου Ντάμπι.

Όπως περιέγραψε ο γνωστός ηθοποιός, ένας φίλος του τού είχε προτείνει να κλείσουν μαζί πακέτο για τον αγώνα, μέσω συνεννόησης με τη συγκεκριμένη γυναίκα. Η προσφορά αφορούσε τέσσερις ημέρες με διαμονή και εισιτήρια στην τιμή των 1.000 ευρώ, ωστόσο, ευτυχώς, τελικά δεν προχώρησε στη συναλλαγή.

«Ήταν να πάω στο Άμπου Ντάμπι. Και ήταν να μπλέξω με την ιστορία αυτή με τα εισιτήρια. Εγώ είπα να πάμε με έναν φίλο. Ήταν στα 1000 ευρώ το κόστος για τέσσερις ημέρες με αεροπορικά, διαμονή και εισιτήρια και είπα στον φίλο μου ότι είναι τζάμπα. Όταν είχα πάει να δω τον τελικό της Εθνικής Ελλάδος στο Euro, είχα πληρώσει 1000 ευρώ για μία ημέρα, πήγαινε-έλα. Ο φίλος μου μού είπε ότι είναι μία που έχει γνωστούς και τα κανονίζει», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

«Σκέφτεσαι με αφέλεια και λες ότι λογικά επειδή αυτή ξέρει πολύ κόσμο, μπορεί να έχει βρει τα κονέ και να έχει πάρει ένα πακέτο εισιτηρίων. Έκλεισα το θέατρο στο Άλσος και τη γλίτωσα. Ένας φίλος μου την πάτησε κι έχασε το χιλιάρικο. Μετά από λίγο, έμαθα ότι πήγε στα 1800 ευρώ η ταρίφα. Εκ του αποτελέσματος καλύτερα που δεν πήγα», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε το σημείο στο 05:40: