Εδώ και μήνες ακούγεται ότι η σχέση του Tom Cruise και της Katie Holms περνάει κρίση και οι φωτογραφίες από την πρόσφατη βόλτα της οικογένειας Cruise δεν αποδεικνύει το αντίθετο. Η 32χρονη ηθοποιός έδειχνε να βαριέται, ενώ καθόταν σε απόσταση από τη Suri και τον άντρα της.

Μάλιστα, όταν αποχώρισαν από το εστιατόριο που δείπνησαν, ο Τom Cruise κρατούσε την κόρη του από το χέρι και η Katie ακολουθούσε από πίσω χωρίς να υπάρχει κάποια επαφή μεταξύ τους. Το ζευγάρι βρίσκεται στον Καναδά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του Τom Cruise, ωστόσο η Holms δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη με τις μίνι διακοπές της. Δημοσιεύματα θέλουν την ηθοποιό να έχει συμβουλευτεί το δικηγόρο πατέρα της και πολύ πιθανότατα να κάνει σύντομα αίτηση διαζυγίου.

Εκτός από το αδιάφορο βλέμμα της ηθοποιού και την κουρασμένη έκφρασή της, υπάρχει ακόμη ένα ερώτημα που προκύπτει: Η 5χρονη Suri, που φορά τακούνια και βάφεται, πίνει ακόμη από το μπιμπερό; Στο τραπέζι που κάθονταν υπήρχε ένα μπιμπερό και σίγουρα στην ηλικία που είναι η Suri θα έπρεπε να πίνει από ποτήρι…