Πλησιάζει η μέρα που θα πραγματοποιηθεί η 83η τελετή βραβείων Όσκαρ και εκτός από το ενδιαφέρον για τα βραβεία, ενδιαφέρον υπάρχει για το τι θα επιλέξουν να φορέσουν οι γυναίκες που θα παρευρεθούν στα βραβεία. Αν και οι περισσότερες απευθύνονται σε στιλίστες για να επιμεληθούν το λουκ τους, καμιά φορά το αποτέλεσμα είναι άκρως… τραγικό!

Δείτε μερικές από τις εμφανίσεις που άφησαν εποχή για την κακογουστιά τους…

Είναι 1991 και η Demi Moore εμφανίζεται με φόρεμα σχεδιασμένο και εμπνευσμένο από την ίδια. Ευτυχώς αποφάσισε να συγκεντρωθεί στην υποκριτική και να αφήσει το σχέδιο μόδας γι΄αυτούς που μπορούν!

Πάντα ιδιαίτερη η Bjork εμφανίστηκε στα Όσκαρ το 2001 με φόρεμα- κύκνο. Συγχωρείται μόνο γιατί οι εκκεντρικές εμφανίσεις είναι συνώνυμο της ισλανδής τραγουδίστριας.

Δεν είναι μόνο η Demi Moore που σχεδίασε αποτυχημένο φόρεμα για τα βραβεία. Η Kim Basinger το 1990 έκανε μια προσπάθεια, η οποία στέφθηκε με… αποτυχία!

Καλύτερα να πρωταγωνιστεί σε ταινίες, παρά να κάνει οσκαρικές εμφανίσεις η Whoopi Goldberg, γιατί «δεν το ‘χει».

Η πανέμορφη πλάτη ανήκει στη Celine Dion, η οποία είπε να φορέσει το σακάκι της ανάποδα. Εκτός από την αποτυχημένη αυτή έμπνευση, το παντελόνι της ήθελε λίγο κόντεμα…

Η Uma Therman εμφανίστηκε το 2004 στα Όσκαρ με εμφάνιση που θύμιζε Σουηδία και φυσικά δε συγκίνησε κανέναν!

H Faith Hill ήταν υποψήφια για το τραγούδι της το 2002 στα Όσκαρ, οπότε φόρεσε φόρεμα- ουράνιο τόξο…