Την Ντορέττα Παπαδημητρίου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και η δημοσιογράφος Χριστίνα Βουδούρη την Κυριακή στον ΑΝΤ1. Η όμορφη ηθοποιός μίλησε τόσο για την φημολογούμενη τηλεοπτική επιστροφή του καλού της φίλου, Νίκου Μουτσινά όσο και για την δική της διάθεση να επανέλθει στην παρουσίαση.

Πιο συγκεκριμένα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου δήλωσε πως «έτσι ακούω για την επιστροφή του Νίκου Μουτσινά με βραδινή εκπομπή, από εσάς τα μαθαίνω περισσότερο γιατί με έχετε ρωτήσει αρκετοί. Εγώ, αυτό που λέω και ξαναλέω, ανυπομονώ να ξαναδώ τον Νίκο στην τηλεόραση γιατί πιστεύω ότι λείπει».

«Βεβαίως και θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση. Αν υπήρχε κάτι το οποίο θα μου ταίριαζε, θα το ήθελα. Γιατί πρέπει να είναι κάτι που και σαν ομάδα θα μπορούμε να υποστηρίξουμε καθώς η τηλεόραση, λέω και ξαναλέω, είναι ένα ομαδικό άθλημα. Οπότε με μια καλή ομάδα και μια ωραία ιδέα, με χαρά».

«Πρωινή εκπομπή έχω ξανακάνει και αυτό που είχα καταλάβει και από την πρώτη φορά είναι ότι η ομάδα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Με μια πολύ ωραία ομάδα, σε μια ψυχαγωγική εκπομπή, γιατί θα μου άρεσε να έχει μια καθαρή ταυτότητα ψυχαγωγίας, βεβαίως και με χαρά θα το ξανάκανα» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Ντορέττα Παπαδημητρίου στην ψυχαγωγική εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.