Στο τιμόνι της ψυχαγωγικής εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού, πιστή στο τηλεοπτικό της ραντεβού, το μεσημέρι του Σάββατου στον Alpha. Με το… καλησπέρα, όμως, η παρουσιάστρια δέχθηκε την όμορφη έκπληξη των συνεργατών της για τα γενέθλια της.

Έτσι, μόλις η Ναταλία Γερμανού ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ήχησε στο πλατό το κομμάτι «Χρόνια πολλά» της Άννας Βίσση για να σπεύσει μια συνεργάτιδα να ανάψει το κεράκι στην τούρτα που βρισκόταν ήδη στο τραπέζι της τηλεοπτικής παρέας. Μόλις το ρεφρέν τελείωσε, σειρά είχε η ομάδα της παρουσιάστριας να της τραγουδήσει το γενέθλιο τραγούδι.

«Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! Πάρα πολύ! Είχαμε πει ότι δεν θα τα κάνουμε αυτά εμείς στον αέρα γιατί τα βαριέται ο κόσμος» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ναταλια Γερμανού. «Είχα πει στην αγαπημένη μου παραγωγή, «παιδιά δεν θα κάνουμε εμείς τούρτες και τέτοια. Ένα σκέτο cupcake». Μου λένε, «cupcake είναι αυτό» αλλά αυτό είναι τούρτα. Τα υπόλοιπα 58 κεριά που είναι».

Του χρόνου θα το κάψουμε κυρ Στέφανε, που θα μπούνε τα 60 γύρω γύρω! Εκεί θα γίνει ο χαμός! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, σας αγαπάω πάρα πολύ» πρόσθεσε, με χαμόγελο, η Ναταλία Γερμανού για να δώσει συνέχεια στη γνώριμη ροή της ψυχαγωγικής της εκπομπής στον Alpha.