Καλεσμένος στο «Καλύτερα Αργά», το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιουνίου, ήταν ο Μίλτος Πασχαλίδης, με τον τραγουδιστή να παίρνει για ακόμη μια φορά θέση για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα. «Αυτή τη στιγμή αυτό που με εκνευρίζει στη χώρα, είναι ότι δεν υπάρχει κανονική αντιπολίτευση. Αυτό με εκνευρίζει εκτός από το ΚΚΕ που κάνει την αντιπολίτευση που κάνει την αντιπολίτευση που κάνει πάντα» σημείωσε ο Μίλτος Πασχαλίδης.

Η παρουσιάστρια, Αθηναΐς Νέγκα, τον ρώτησε: «Είσαι ακόμη ΚΚΕ;» με τον Μίλτο Πασχαλίδη να απαντά: «Είμαι ναι». Η παρουσιάστρια χαμογέλασε με τον τραγουδιστή να τη ρωτάει: «προς τι το χαμόγελο; Δεν θα ΄πρεπε;» με εκείνη να του απαντά: «Δεν θα σου πως τι να κάνεις , απλά ρωτάω».

Τότε, ο Μίλτος Πασχαλίδης δήλωσε: «Υπάρχουν πράγματα στα οποία διαφωνώ με το ΚΚΕ, όπως το ότι δεν ψήφισε τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Δεν μου φαίνεται ωραίο. Και σε άλλα διαφωνώ, αλλά όταν έρχεται η στιγμή να ψηφίσω, πάντα ψηφίζω ΚΚΕ. Θεωρώ ότι είναι το κοντινότερο πολιτικό σπίτι που είχα ή έχω ποτέ. Κατά κύριο λόγο με την οικογένειά σου τσακώνεσαι και διαφωνείς, έτσι δεν είναι;».