Ο Θέμης Γεωργαντάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής 24/5 και οι δύο τους αλλά και οι συνεργάτες της στο πλατό σχολίασαν τη συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή στον παρουσιαστή.

«Ακόμα και εποχές που οι καλλιτέχνες δεν μιλάγανε τόσο εύκολα, ειδικά για τα πιο juicy θέματα, εσένα κάπως σε αισθανόντουσαν ότι: έλα μωρέ, οι δυο μας είμαστε. Παίρνεις την απάντηση, σου τα λένε χωρίς να έχουν κάποια αγωνία», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Πότε έπαιξε αυτό με τη Δέσποινα; Το έβλεπα και λέω: εντάξει, έχει περάσει και καιρός και αισθάνεται και η ίδια διαφορετικά να μιλήσει για τη σχέση της. Στην αρχή μέχρι να το ξεπεράσεις αυτό, νιώθεις λίγο κάπως και, ειδικά όταν βγαίνεις από έναν γάμο, θέλεις τον χρόνο σου για να αισθανθείς πιο χαλαρά και να πεις ότι μιλάω άνετα», σχολίασε η παρουσιάστρια.

«Έκανα τις ερωτήσεις διστακτικά και περίμενα να δω τις αντιδράσεις της. Ήταν πολύ πιο κουλ και της το είπα και μετά off camera», παραδέχτηκε ο Θέμης Γεωργαντάς.

«Έχει αλλάξει και η Δέσποινα, όπως όλοι μας. Είναι και πιο ευτυχισμένη και το βλέπουμε. Καμιά φορά, όταν ένα από όλα τα πράγματα της ζωής σου πηγαίνει εξαιρετικά καλά, με έναν μαγικό τρόπο γίνονται ξαφνικά και όλα τα υπόλοιπα, τα συμπαρασύρει. Το έχω προσέξει και με τη δική μου ζωή και με τη ζωή άλλων ανθρώπων», τόνισε η Ελένη Μενεγάκη κλείνοντας το θέμα.

Δείτε το βίντεο: