Την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας με τον σταθμό αλλά και το πώς είναι η παρουσιάστρια ως συνεργάτιδα, σχολίασε ο μουσικός παραγωγός Dj Valentino σε συνέντευξή του στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» του Star Channel το πρωί της Τετάρτης (24/04).

«Η Ελένη είναι μεγάλο σχολείο. Πιστεύω ότι τελειώνει τη συνεργασία της με το MEGA, όχι επειδή δεν της άρεσε αλλά επειδή ήρθε η ώρα να τελειώσει. Και στην τηλεόραση, όταν κλείνει ένας κύκλος, ανοίγει ένας άλλος. Θα βρει τον δρόμο να είναι εκεί που θέλει και πρέπει, για να είναι ευτυχισμένη», σχολίασε ο DJ Valentino.

«Όταν βάζεις νερό στο κρασί σου, γίνεται νερόκρασο και δεν πετυχαίνει. Είναι πολύ φυσιολογικό να απαιτείς πέντε πράγματα και οικονομικά αλλά και στη δουλειά σου για να πετύχεις. Τα διαλείμματα κάνουν καλό. Το αμάξι όταν τρέχει, πρέπει να σταματάει, να ξεκουράζεται και να ξανασυνεχίζει», συμπλήρωσε στην συνέχεια ο μουσικός παραγωγός.

Η συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη

«Η συνεργασία μου με την Ελένη Μενεγάκη ήταν σαν να ήμουν κάθε μέρα κατασκήνωση. Με δουλειά βέβαια αλλά ήταν πολύ happy το κλίμα. Διαφωνώ ότι είναι δύσκολο αφεντικό, δεν το πιστεύω και δεν ξέρω γιατί υπάρχει η υπόνοια αυτή. Θα έλεγα ότι είναι απαιτητικό αφεντικό και είναι λογικό, γιατί εγώ πληρώνομαι για να κάνω σωστά πέντε πράγματα» ανέφερε στην συνέχεια ο DJ Valentino μιλώντας για τη δική του συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη.