Η Αφροδίτη Σκαφίδα πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο, τρεις μέρες αφότου γέννησε το παιδί που απέκτησε με τον σύζυγό της Πύρρο Δήμα.

Οι δυο τους απαθανατίστηκαν να βγαίνουν από την ιδιωτική κλινική με τη νεογέννητη κόρη τους, την Τρίτη 16 Απριλίου. Χαμογελαστοί και ευτυχισμένοι, ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα πόζαραν στους φωτογράφους που βρέθηκαν εκεί.

Η αθλήτρια γέννησε την κόρη της, το Σάββατο 13 Απριλίου, κάτι που έκανε γνωστό ο Πύρρος Δήμας μέσω από το προφίλ του στο Instagram.

Ανάρτηση στο Instagram έκανε η Αφροδίτη Σκαφίδα σημειώνοντας για την γέννηση της κόρης της: «Σε ευχαριστούμε που ήρθες στην ζωή μας».

Οι δηλώσεις του Πύρρου Δήμα
Ο Πύρρος Δήμας μίλησε για τον ερχομό του πέμπτου παιδιού του, στην εκπομπή «Γεια σου». Ο ολυμπιονίκης ανέφερε ότι η αθλήτρια και σύζυγός του δεν είχε εύκολη γέννα, ενώ τόνισε ότι δεν ήταν παρών στον τοκετό, εξηγώντας πως δεν μπορεί να βλέπει τον άνθρωπό του να υποφέρει. Στο τέλος, αποκάλυψε και το όνομα που θα δώσει το ζευγάρι στην κόρη τους, ενώ εξασφάλισε και μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, με την Αφροδίτη Σκαφίδα να κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο παιδί τους.

Ο Πύρρος Δήμας σημείωσε χαρακτηρισιτκά: «Είναι πολύ όμορφη στιγμή. Ευλογημένη. Δεν φανταζόμουν ότι θα έχω πέντε παιδιά, έρχονται αυτά. Είναι καλά και η μαμά και το παιδί, η κοράκλα είναι καλά. Δεν ήταν και πολύ εύκολη γέννα. Ήμουν και Ταϋλάνδη 10 μέρες, και της έλεγα να περιμένει, και με το που γύρισα… Κράτησε ώρες, πήγε να γίνει φυσιολογικά αλλά μετά πήγαμε για καισαρική και όλα καλά. Δεν ήμουν παρών στον τοκετό, σε κανένα παιδί μου. Δεν μπορώ να βλέπω τον άνθρωπό μου να πονάει».

Τέλος, αποκάλυψε ότι η κόρη τους με την Αφροδίτη Σκαφίδα, θα πάρει το όνομα της μητέρας του που έφυγε από τη ζωή πριν λίγα χρόνια. «Η κόρη μας θα πάρει το όνομα της μητέρας μας που έχασα το 2021, τότε γνώρισα και την Αφροδίτη. Ελευθερία θα την ονομάσουμε» δήλωσε ο Πύρρος Δήμας.