Η Νικολέττα Βλαβιανού και η κόρη της, Μαρία, παραχώρησαν μια κοινή τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη», με τις δύο γυναίκες να μιλούν για τη σχέση τους και την καθημερινότητά τους στο ίδιο σπίτι.

Η Μαρία Μαρκέτου, που μοιάζει πολύ στη μητέρα της, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μεγαλώνοντας μόνη της το παιδί της, μετά τον χωρισμό της από τον πρώην σύντροφό της, αλλά και για τη στήριξη που της παρέχει η διάσημη μητέρα της στην καθημερινότητά της.

Νικολέττα Βλαβιανού - Μαρία Μαρκέτου

«Είναι αυστηρή, γιατί ήταν μητέρα και πατέρας για εμένα, οπότε έπρεπε να είναι. Ειδικά στην εφηβεία, με κυνηγούσε. Δεν άκουγα τίποτα, ήθελα να το πάθω. Ως γιαγιά, είναι “βούτυρο”, κάνει στον γιο μου όλα τα χατίρια. Η μητέρα μου από την αρχή, από όταν ήμουν έγκυος, μου έδωσε πολλή δύναμη, επειδή δεν ήμουν μαζί με τον πρώην άντρα μου» σημείωσε αρχικά η Μαρία Μαρκέτου, η οποία επίσης μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα της, αφού οι γονείς της χώρισαν όταν η ίδια ήταν μόλις ενός έτους.

«Έχει περάσει δύσκολα η Μαρία στην εγκυμοσύνη της, γιατί την περάσαμε παρέα και όχι παρέα με τον σύντροφό της. Στον τοκετό ήμουν και εγώ μέσα, δεν ήταν επιλογή μου, αλλά της κόρης μου», σημείωσε από την πλευρά της η Νικολέττα Βλαβιανού με την κόρη της να προσθέτει: «Είναι δύσκολη κατάσταση να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί. Πρέπει να κάνεις δύο δουλειές, ξέρεις ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα ανεχτείς στη δουλειά επειδή μεγαλώνεις το παιδί».

«Εγώ ήθελα παιδί από μικρή, και ήξερα ότι θα το κρατήσω και μόνη μου», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Νικολέττα Βλαβιανού, με την κόρη της να αναφέρεται στη συνέχεια στον Σκανδιναβό πατέρα της, και στο πώς την επηρέασε η απουσία του από τη ζωή της.

«Εγώ ήθελα να φτιάξω μια μεγάλη οικογένεια, κάτι που δεν είχα ως παιδί. Είχα συνηθίσει την απουσία του πατέρα μου, γιατί μεγάλωσα με αυτό. Στο δημοτικό, τα άλλα παιδάκια με κορόιδευαν, και μου έλεγαν ότι δεν είχα πατέρα, και με στεναχωρούσε πολύ αυτό. Όταν ρώταγα τη μητέρα μου πού είναι ο πατέρας μου, μου έλεγε δικαιολογίες ότι έλειπε στα καράβια. Θυμάμαι όταν τον βρήκαν και ήρθε ο πατέρας μου, πήγα στο δημοτικό και τον έδειχνα», περιέγραψε η Μαρία Μαρκέτου.

«Δεν σκέφτηκα να κάνω δεύτερο παιδί. Όταν έχεις περάσει άσχημα με την πρώτη φάση, λες, “τώρα, αν ξαναχωρίσω, θα έχω δύο παιδιά;”. Δεν γίνεται αυτό. Υπήρξαν σχέσεις που θα μπορούσα να συνεχίσω όταν η Μαρία ήταν μικρότερη, αλλά δεν ευοδώθηκαν» αποκάλυψε η Νικολέττα Βλαβιανού, με την κόρη της να συμπληρώνει ότι: «Νομίζω έκανα τα πάντα για να καταφέρω να φύγουν. Βέβαια τώρα σκέφτομαι τι καλά που θα ήταν να είχε έναν σύντροφο και να είχε την παρέα της».