Η Ευρυδίκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη ζωή της, την καριέρα της και τον σύζυγό της, Μπομπ Κατσιώνη.

«Δεν είναι εύκολη πορεία τα 30 χρόνια καριέρας. Ο Μπομπ είναι ένας από τους καλύτερους μουσικούς παγκοσμίως και είμαι πολύ υπερήφανη γι’ αυτόν. Στην εφηβεία του ήταν θαυμαστής μου, από τη μία άκουγε Iron Maiden και από την άλλη Ευρυδίκη», είπε αρχικά η Ευρυδίκη.

Η Ευρυδίκη είπε στη συνέχεια: «Φέτος έσβησα 56 κεράκια και λέω “μωρέ είμαι εγώ 56; Δεν είμαι”. Προσπαθούσα να είμαι κοντά στον γιο μου, ένιωθα ενοχές όταν έπρεπε να πάω στη δουλειά. Έπρεπε να βρω τον τρόπο να συνδυάσω τη δουλειά και να είμαι και καλή μαμά, προσπάθησα, δεν ξέρω αν τα κατάφερα».

Για τη Eurovision η Ευρυδίκη είπε: «Πιστεύω ότι η Μαρίνα Σάττι θα πάει καλά, το τραγούδι της έχει κάτι το τραβηχτικό, κολλάς. Το Ζάρι δεν είναι κοντά στα ακούσματά μου, αλλά ακούγοντάς το έχει κάτι που με τραβάει».

Κλείνοντας, η Ευρυδίκη ανέφερε: «Δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να δώσω συμβουλές γιατί όσες φορές πήγα στη Eurovision δεν πήρα καλές θέσεις».