Η κόρη του αξέχαστου Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, Ζένια Μπονάτσου, έχει μεγαλώσει πολύ και είναι πλέον 27 ετών.

Η εγγονή της Ζωής Λάσκαρη έχει σπουδάσει υποκριτική στη δραματική σχολή «Ίασμος» και ο κόσμος την γνώρισε καλύτερα μέσα από τις εμφανίσεις της στο «Just The 2 Of Us» το 2020. Η Ζένια Μπονάτσου όσο μεγαλώνει μοιάζει περισσότερο στον πατέρα της, Βλάσση Μπονάτσο.

Όσο για το προφίλ της στο Ιnstagram, η Ζένια Μπονάτσου συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά, την είδαμε να ποζάρει με το μαύρο μπικίνι της και τα Crocs παπούτσια της στην παραλία.

Σημειώνεται ότι Ζένια Μπονάτσου είχε να δημοσιεύσει φωτογραφία της στο Instagram από τον Αύγουστο του 2023.

Στην τρυφερή ηλικία των 7 ετών η Ζένια Μπονάτσου έχασε τον μπαμπά της, Βλάσση Μπονάτσο. «Την έκρηξη που είχε ο πατέρας μου Βλάσσης Μπονάτσος την έχω κι εγώ. Τον θυμάμαι… Θυμάμαι το σφύριγμά του από την ώρα που θα πάρκαρε μέχρι την ώρα που θα έμπαινε στο σπίτι, εγώ τρελαινόμουν και φώναζα “μπαμπά”. Μου λείπει πολύ», είχε πει σε συνέντευξή της.

«Την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου, το αισθανόμουν ότι θα φύγει από τη ζωή. Χωρίς να ξέρω τι σημαίνει καν θάνατος, χωρίς να ξέρω καν τι συμβαίνει εκείνη την ώρα. Ήταν λίγο πριν σταματήσει να αναπνέει. Έχει κάτσει στην κουζίνα, τραγουδάει και πάω εγώ από την κρεβατοκάμαρα στην κουζίνα. Κάθομαι για λίγο μαζί του, μου γελάει και μου τραγουδάει. Φεύγω από το κουζινάκι για το δωμάτιο και λέω στην μάνα μου “μαμά κάτι δεν πάει καλά” και άρχισα να κλαίω» έχει επίσης δηλώσει η Ζένια Μπονάτσου στην εκπομπή «Idols» το 2021.