Η Αντζελίνα Τζολί έκανε μια κομψή εμφάνιση με total black look, ενώ ψώνιζε με την κόρη της, Βιβιέν, το Σαββατοκύριακο.

Η πρωταγωνίστρια του «Mr. & Mrs. Smith», Αντζελίνα Τζολί, ήταν όλο χαμόγελα ενώ βρισκόταν στους δρόμους της Νέας Υόρκης το Σάββατο, αφού πρόσφατα ισχυρίστηκε ότι η σωματική κακοποίηση που υπέστη από τον πρώην συζύγό της, Μπραντ Πιτ, «ξεκίνησε πολύ πριν» από το διαβόητο περιστατικό με το αεροπλάνο το 2016 που οδήγησε στην υποβολή αίτησης διαζυγίου.

Mητέρα και κόρη φωτογραφήθηκαν από τους παπαράτσι να κάνουν χαλαρές τη βόλτα τους στο Μανχάταν με την 15χρονη Βιβιέν να είναι ολόιδια η Αντζελίνα Τζολί.

Η 48χρονη Αντζελίινα Τζολί έδειχνε αβίαστα γοητευτική με ένα μακρύ, μαύρο παλτό, το οποίο συνδύασε με φαρδύ παντελόνι και ένα μαύρο τοπ. Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ που πλέον έχει κατάξανθα μαλλιά φορούσε μαύρα γυαλιά ηλίου, μια καφέ δερμάτινη τσάντα περασμένη στον ώμο της και μαύρες μπότες με τακούνι.

Όσο για την κόρη της, Βιβιέν, η οποία έχει μεγαλώσει πολύ και πλέον είναι 15 ετών επέλεξε μια πιο casual εμφάνιση, φορώντας ένα γκρι πουλόβερ Nike και ένα φαρδύ τζιν. Η έφηβη συνδύασε το ανοιχτόχρωμο παντελόνι με μπλε αθλητικά παπούτσια Converse.

Σημειώνεται ότι η Αντζελίνα Τζολί προσέλαβε την Βιβίεν για να είναι βοηθός της στην παραγωγή του Μπρόντγουεϊ «The Outsiders», σημειώνοντας για εκείνη πριν από ένα χρόνο: «Η Βιβ μου θυμίζει τη μητέρα μου στο ότι δεν εστιάζει στο να είναι στο επίκεντρο της προσοχής, αλλά στο να είναι μια υποστήριξη για άλλους δημιουργούς. «Είναι πολύ σκεπτόμενη και σοβαρή με το θέατρο και εργάζεται σκληρά για να καταλάβει καλύτερα πώς να συμβάλει», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η Βίβιεν και ο δίδυμος αδελφός της, ο Κνοξ, είναι τα μικρότερα παιδιά της Aντζελίνα Τζολί και του πρώην συζύγου της Μπραντ Πιτ. Το πρώην ζευγάρι μοιράζεται επίσης τη Σάιλο, 17 ετών, τη Ζαχάρα, 19 ετών, τον Παξ, 20 ετών, και τον Μάντοξ, 22 ετών. Μεγάλωσαν μαζί τα έξι παιδιά τους μέχρι που χώρισαν το 2016 μετά από 12 χρόνια σχέσης. Το διαζύγιο επισημοποιήθηκε το 2019.