H Γιάννα Τερζή μίλησε για την υγεία του πατέρα της, ο οποίος τα τελευταία χρόνια απέχει από τις πίστες και τα φώτα της δημοσιότητας.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε να ακολουθήσει το όνειρό της στην Αμερική.

«Έζησα 9 χρόνια στην Αμερική. Τη μισή μου επαγγελματική ζωή την έζησα εκεί. Ξεκίνησα από το μηδέν, τη στιγμή που πήγε να γίνει πολύ σοβαρό το εδώ για μένα με τη νύχτα και τα κέντρα διασκέδασης», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης παραδέχτηκε ότι: «Πνίγηκα από το lifestyle της νύχτας, δεν μου ταιριάζει αυτή η νοοτροπία, τουλάχιστον στο είδος με το οποίο ήθελα να ασχοληθώ εγώ. Δεν ήμουν διατεθειμένη να πληρώνω καθημερινά το κόστος που φέρνει, κυρίως το ξενύχτι και όλη η νοοτροπία».

«Δεν είναι ότι με πείραξε κάτι συγκεκριμένο, το τραπέζι ή το λουλούδι. Αισθανόμουν λίγο σαν εξωγήινη. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που υπηρέτησε τη νύχτα, απλά εγώ δεν μπορούσα να το εξυπηρετήσω με τον τρόπο που έπρεπε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει για τον αγαπημένο Πασχάλη Τερζή για τον οποίο ανέφερε ότι είναι καλά στην υγεία του, αν εξαιρεθούν κάποια μικροπροβλήματα λόγω ηλικίας.

«Ο μπαμπάς μου είναι καλά. Εντάξει, έχουμε τα κλασικά προβλήματα των 75 πλέον, ξέρεις, η πίεση, αυτά. Είναι μικρός, να είναι καλά», είπε η τραγουδίστρια.