Ξέσπασε στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται έπειτα από έμφραγμα και ανακοπή που υπέστη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νεκτάριος Αναγνώστου, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, διέψευσε ανακριβή δημοσιεύματα και εξέφρασε την οργή του για τίτλους, οι οποίοι αναφέρουν ότι έχει φύγει από τη ζωή.

«Είναι τραγικά και είναι απίστευτα. Κάθεται ο καθένας και γράφει πράγματα που δεν υπάρχουν. Αυτή τη στιγμή είναι κρίσιμη η κατάστασή του, είναι σταθερή. Τίποτα από αυτά που γράφονται δεν είναι αλήθεια. Ακόμη περιμένουν οι γιατροί να δουν πώς θα πάει η κατάσταση», είπε αρχικά, ενώ συμπλήρωσε ότι «αυτά που γράφονται είναι ψέματα. Πεθαίνουν τον άνθρωπο. Θα μας πεθάνουν πριν την ώρα μας; Όλοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή, όταν έρθει η ώρα μας. Γράφει ο καθένας ό,τι θέλει. Ρώτα πρώτα! Πάρε τηλέφωνο να μάθεις ποια είναι η αλήθεια! Η κατάσταση είναι σταθερή. Δεν υπάρχουν αυτά που λένε ότι έφυγε από τη ζωή και δεν το λένε. Ας σεβαστούμε λίγο, είναι πολύ λεπτό το ζήτημα. Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν».

Μάλιστα, ο Νεκτάριος Αναγνώστου τόνισε ότι: «Οι άνθρωποι κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για τον άνθρωπο. Δεν είναι δυνατό να τα γράφουν αυτά δεξιά και αριστερά. Ο άνθρωπος είναι οικογενειάρχης, η οικογένειά του, το παιδάκι του… Είναι δυνατόν; Αντί να κάθονται να ασχοληθούν με πιο σοβαρά πράγματα, κάθονται και ασχολούνται με πράγματα που δεν υπάρχουν. Είναι δυνατόν; Είναι κρίσιμη η κατάσταση. Σαν την υγεία δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο, αλλά δεν μπορείς να λες πράγματα που δεν υπάρχουν».