Στην περιπέτεια που είχε με την υγεία του, στις συνεργασίες του αλλά και στον έρωτα εστίασε σε συνέντευξή του το πρωί της Πέμπτης 28/3 ο Αντίνοος Αλμπάνης. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε φλερτάρει ασύστολα ενώ επεσήμανε πως του αρέσει που μεγαλώνει.

Ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε πως ξεκινά τη μέρα του πάντα με έξι καλούς καφέδες, ενώ ανέφερε πως τον εκνευρίζουν… τα πάντα.

«Έχω μία αδερφή, δεν έχει περάσει καλά μαζί μου. Της έβαζα αυτοκινητάκια μέσα στα μαλλιά», είπε ο ηθοποιός.

«Ο ορισμός του έρωτα για μένα είναι ο κοινός στόχος, η εμπιστοσύνη και ο θαυμασμός. Προτιμώ να είμαι σε σχέση γιατί ζωή που δεν μοιράζεται, είναι ζωή κλεμμένη. Η μεγαλύτερη δυσκολία που έχω αντιμετωπίσει σε σχέση είναι να νομίζεις ότι έχετε κοινό στόχο, ενώ δεν έχετε» δήλωσε.

«Χρησιμοποιώ το φλερτ σαν έναν τρόπο επικοινωνίας, καλλιεργώ προσδοκίες σε ανθρώπους που δεν είναι αυτές που επιθυμώ όμως. Δεν θα ήθελα να ξέρω αν με έχουν απιστήσει, ποιος θα ήθελε να το ξέρει;» συμπλήρωσε.

«Είναι πολύ δύσκολο να συνεργάζομαι με ανθρώπους που παίρνουν πολύ σοβαρά τον εαυτό τους, γελάω με αυτό. Έχω δει κακοποιητικές συμπεριφορές σε συνεργασίες και ένιωσα ανίσχυρος επειδή λόγω της ηλικίας μου δεν μπορούσα να παρέμβω» υπογράμμισε.

«Κυρίως με μισώ και με οικτίρω, αλλά υπάρχουν και κάποιες στιγμές που μου επιτρέπω να χαρώ»

Στις 16 Μαΐου κάνει πρεμιέρα ο β’ κύκλος της αγαπημένης σειράς του MEGA «Maestro» και ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε μία σκηνή που του έμεινε χαραγμένη στο μυαλό.

«Θα ζούσα μία σκηνή από τη σειρά, όπου η Μαρίσα Τριανταφυλλίδου έπρεπε να μεταφερθεί από τους Παξούς στην Κέρκυρα για να κάνει άμβλωση. Ήταν ένα πολύ ειδυλλιακό σκηνικό» υπογράμμισε.

«Υπήρξα ο μεταγλωττιστής του σκουντούφλη στην Ελλάδα, έχω σταματήσει πλέον όμως γιατί είναι πολύ επίπονο για τη φωνή. Όταν κάνεις έξι ώρες μεταγλώττιση και πρέπει να κοιτάς το στόμα του cartoon για να συγχρονίσεις τα χείλη, μετά θα βγεις ή με επιληψία ή με σοβαρή ημικρανία» εξήγησε.

«Κυρίως με μισώ και με οικτίρω, αλλά υπάρχουν και κάποιες στιγμές που μου επιτρέπω να χαρώ. Είμαι πάρα πολύ συγκεντρωτικός και αυστηρός άνθρωπος, έχω μία νεύρωση με τη συνέπεια. Έχω ξυπνήσει νύχτα να αλλάξω θέση σε κουτάκι αναψυκτικού στο ψυγείο».

Ακόμη, ανέφερε πως του αρέσει που μεγαλώνει και απέρριψε το ενδεχόμενο να κάνει μπότοξ.

«Μου αρέσει που μεγαλώνω και ωριμάζω, έχω τσακωθεί με φίλο που θέλει να πάω να βάλω μαλλιά. Δεν θα πάω να βάλω μαλλιά και δεν θα κάνω ποτέ μπότοξ, δεν με απασχολούν αυτά» επεσήμανε.

«Μετά την περιπέτεια της υγείας μου έχω αλλάξει λιγότερο από αυτό που πιστεύω. Όσο απομακρύνομαι από την περίοδο εκείνη συνειδητοποιώ ότι τείνω να επιστρέψω σε συνήθειες παλιές. Πολλές φορές νιώθουμε ότι δεν έχει συμβεί σε εμάς κι αυτό δεν είναι καλό, γιατί μπορεί να ξεκινήσεις να κάνεις πάλι τα ίδια. Έχω κάνει κάποιες σοβαρές αλλαγές στη ζωή μου, όπως σε δουλειές και συνεργάτες που με στρεσάρουν και δεν τις κάνω πια», είπε.

«Έπρεπε να αποφασίσω αν αυτό που μου συμβαίνει έχει νόημα να το μοιραστώ με τον κόσμο ή να συνεχίζω να λέω ψέματα. Πολλοί άνθρωποι λένε “δεν σου πάνε, γιατί πήγες και ξύρισες το κεφάλι σου;», και ίσως αυτό να σε πληγώνει βαθιά”» σημείωσε κλείνοντας.