Η Σκάρλετ Γιόχανσον αναμένεται να αρχίσει συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία «Jurassic World». Το THR επιβεβαίωσε την είδηση και αναφέρει ότι η Universal Pictures προχωρά αρκετά γρήγορα με το πρότζεκτ, το οποίο έχει προθεσμία έως το καλοκαίρι του 2025.

Μετά την αποχώρηση του Ντέιβιντ Λιτς, ο Γκάρεθ Έντουαρντς ανέλαβε να σκηνοθετήσει τη νέα ταινία της κινηματογραφικής σειράς σε σενάριο του Ντέιβιντ Κόεπ.

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον έχει την εμπειρία της πολυετούς θητείας της ως Black Widow (Μαύρη Χήρα) στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel και έχει κερδίσει δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ για τους ρόλους της στις ταινίες «Jojo Rabbit» και «Marriage Story».

Για την ταινία «Jurassic World 4» προς το παρόν δεν είναι γνωστές πολλές λεπτομέρειες, έχει όμως ανακοινωθεί ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Ιουλίου του 2025.

Αν και οι ταινίες «Jurassic World» δεν έχουν αποσπάσει την ίδια αναγνώριση από τους κριτικούς με το αρχικό αριστούργημα του Στίβεν Σπίλμπεργκ του 1993, έχουν τεράστια εμπορική επιτυχία. Οι ταινίες «Jurassic World», «Jurassic World: Fallen Kingdom» και «Jurassic World: Dominion» είχαν εισπράξεις πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως.