Στις δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου αναφορικά με την αποχώρησή της από την εκπομπή του ANT1 «Το Πρωινό» απάντησε ο Βαγγέλης Περρής. «Να είναι καλά η κοπέλα, να χαίρεται το παιδάκι της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Ειδικότερα, μετά τις δηλώσεις των Λιάγκα και Κορινθίου, ο Βαγγέλης Περρής σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας (11/3) από την εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» είπε: «Δεν ήμουν εκείνη τη χρονιά. Δεν έχω καμία σχέση, δεν ξέρω. Δεν είναι θέμα που έχει απασχολήσει κανέναν. Να είναι καλά η κοπέλα, να χαίρεται το παιδάκι της. Όλα να πάνε καλά».

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και στη Σίσσυ Χρηστίδου, η Μαρία Κορινθίου είχε δώσει τη δική της απάντηση στις νέες δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με την αποχώρησή της από την εκπομπή του, ζήτημα που παραμένει στην επικαιρότητα σχεδόν έναν χρόνο μετά.

«Τους 9 μήνες που βρισκόμουν στην εκπομπή, όταν γινόντουσαν κάποια πράγματα και πήγαινα και έλεγα “σταματήστε τα με ενοχλούν”, η απάντηση ήταν αυτή: “δεν ξέρουμε τι γίνεται”. Πού αποσκοπεί όλο αυτό; Την ημέρα που εγώ έφτασα στα όριά μου, κάτι έγινε στο πλατό, έφτασα τα όρια, δημιουργήθηκε μια πολύ μεγάλη φασαρία, δεν βγήκα στο τέλος της εκπομπής, αποχώρησα. Την ώρα που έφευγα από το πλατό, μου είπαν “πρόσεξε γιατί έξω υπάρχουν κάμερες” και ήταν η δήλωση που γύρισα και είπα έχω χάσει την υπομονή μου, γεια σας», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου.

Όπως πρόσθεσε, τρία ήταν τα άτομα που έκαναν τη ζωή της δύσκολη στην εκπομπή. Η ίδια δεν επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στην υπόθεση, τονίζοντας πως, εάν ήθελε να δοθεί έκταση, θα το είχε κάνει μέσω των δικηγόρων της.