Στον γιο της αναφέρεται η Βούλα Πατουλίδου η οποία αποκαλύπτει πως η δασκάλα ρώτησε τον γιο της εάν ξέρει κάποιον ολυμπιονίκη και απάντησε τον Κεντέρη. «Ήρθε σπίτι και τον ρώτησα “δεν είπες εμένα;”» επισημαίνει.

Το απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε για την εκπομπή «Μπαμπά-δες» και θα προβληθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου στην ΕΡΤ έδειξε το πρωί της Παρασκευής 1/3 η εκπομπή του Alpha «Happy Day».

«Κάποια στιγμή θα πήγαινα εγώ να μιλήσω στο νηπιαγωγείο για ολυμπιακή φλόγα και για τις μασκότ, γιατί τι τώρα να πεις στα πιτσιρίκια; Το παραμύθι. Και η νηπιαγωγός έκρινε σωστό να προετοιμάσει τα παιδιά. Μεταξύ αυτών και ο γιος μου», λέει.

Η Βούλα Πατουλίδου στη συνέχεια αναφέρει: «Με πήρε η δασκάλα και μου είπε: “Ήταν ο γιος σας με κάτι άλλα παιδιά και, όταν ρώτησα αν ξέρουν κάποιον ολυμπιονίκη, πετάγεται ο γιος σας και απαντάει τον Κεντέρη”. Λέω “Ο γιος μου είπε τον Κεντέρη;”. Πεταγόντουσαν τα άλλα παιδάκια και έλεγαν: “Κι εμείς, κυρία, ξέρουμε τη μαμά του Γιώργου”. Έρχεται στο σπίτι και του λέω: “Δεν είπες εμένα;” και μου απαντάει: “Έλα, ρε μαμά, εσύ είσαι η μαμά μου”. Σωστός; Άψογος. Και λέω ναι, πάνω από όλα και για όλα τα χρόνια που υπάρχει το παιδί και εσύ, είσαι πρωτίστως η μαμά. Όλα τα άλλα έρχονται».