Η Ερασμία Μάνου και o Βασίλης Δημάκης χώρισαν, όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες. Το ζευγάρι είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης πριν από λίγους μήνες. Ο Βασίλης Δημάκης, ο οποίος εκτίει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την υπόθεση.

«Πριν κάνα μισάωρο, ήρθε ο κύριος Αθανασίου, υπέγραψα όπου λύθηκε το σύμφωνο με την πρώην σύντροφό μου. Όλα κομπλέ, είναι μια μορφή ελευθερίας», σημείωσε αρχικά.

«Τα συναισθήματά μου είναι ανύπαρκτα… έως και ανύπαρκτα. Εντάξει, περάσαμε καλά, μια χαρά. Την ευχαριστώ για ό,τι έχει κάνει για μένα, ελπίζω να με ευχαριστήσει κι αυτή, αν θεωρεί ότι έχω κάνει κάτι γι’ αυτή. Τι άλλο να πω, να είναι καλά. Καλή ζωή να έχει. Της εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Επίσης, αποκάλυψε σχετικά με τους λόγους του χωρισμού: «Είμαι απόλυτος στην απόφασή μου. Μετά από κάποιον χρόνο όταν βρίσκεσαι στη φυλακή και βλέπεις ότι υπάρχει από το πολύ ενδιαφέρον η απόλυτη αδιαφορία… Πολύ ενδιαφέρον εισέπραξα και ξαφνικά εν μία νυκτί δεν ξαναείχαμε επικοινωνία, δεν έχει καμία λογική αυτό. Αυτό είναι όλο το θέμα, δεν με πειράζει κάπου όμως, ίσα ίσα για φαντάσου να είχα βγει έξω, να είχαμε κάνει ένα παιδί, να είχαμε κάνει οικογένεια και εν μία νυκτί… Τι θα έκανα εγώ;», πρόσθεσε.

Τέλος, ο Βασίλης Δημάκης ανέφερε για τα μελλοντικά του σχέδια: «Οι επόμενοι στόχοι μου είναι να μου περάσει ο εισαγγελέας τα ημερομίσθια να φύγω. Να βρω έναν άνθρωπο σωστό, να κάνω την οικογένειά μου. Να γράψω το βιβλίο μου, να κάνω αυτά που πρέπει να κάνω».