Την πρώτη της εμφάνιση έκανε η Μέγκαν Μαρκλ από τότε που ο πρίγκιπας Χάρι ταξίδεψε εσπευσμένα από τις ΗΠΑ στο Ηνωμένο Βασίλειο, για να συναντηθεί με τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο.

Η δούκισσα του Σάσεξ ήταν χαμογελαστή και έδειχνε ευδιάθετη και χαλαρή στη βόλτα που έκανε με το αυτοκίνητό της, κοντά στο σπίτι της, στο Μοντεσίτο των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Μέγκαν φορούσε ένα καπέλο του μπέιζμπολ και σκούρα, μεγάλα γυαλιά ηλίου, ενώ έπινε τον καφέ της οδηγώντας το υπερπολυτελές τζιπ της. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που φωτογραφήθηκε δημοσίως από προχθές, που ο πρίγκιπας Χάρι έφυγε για το Λονδίνο, για να επισκεφθεί τον πατέρα του, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Ο Χάρι φαίνεται ότι πέρασε μόλις 45 λεπτά μαζί με τον πατέρα του και τη βασίλισσα Καμίλα πριν επιστρέψει στο σπίτι του στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του βρετανικού μέσου, ο Κάρολος δυσαρεστήθηκε για την καθυστέρηση της άφιξης του Χάρι, καθώς εξαιτίας της καθυστέρησε να επιστρέψει στην άλλη βασιλική του κατοικία, στο Σάντρινγκχαμ, όπου βρίσκει, όπως λέει, ειρήνη και ησυχία.