Η Ντέμι Μουρ μίλησε για την άνοια με την οποία παλεύει ο πρώην σύζυγός της, Μπρους Γουίλις, και έδωσε συμβουλές στις οικογένειες όσων αντιμετωπίζουν την ίδια ασθένεια. Η 61χρονη ηθοποιός συμβούλευσε τον κόσμο να «αφήσει πίσω το άτομο που ήταν παλιά (σ.σ. για όποιον έχει άνοια)».

Ο Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε πέρυσι με μετωποκροταφική άνοια. Η οικογένεια του Μπρους Γουίλις επιβεβαίωσε ότι πάσχει από αφασία τον Μάρτιο του 2022, ενώ τον Φεβρουάριο αποκάλυψαν ότι έχει και μετωποκροταφική άνοια, μια σπάνια μορφή της νευροεκφυλιστικής διαταραχής, που μπορεί να επηρεάσει τη «προσωπικότητα, τη συμπεριφορά και τη γλώσσα» ενός ατόμου. Η Ντέμι Μουρ έσπευσε στο πλευρό του πρώην συζύγου της, ενώ βρίσκεται κοντά και στη νυν σύζυγό του, Έμα Χέμινγκ. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τρεις κόρες, τη Ρούμερ, την Ταλούλα και τη Σκάουτ.

Η γνωστή ηθοποιός, καλεσμένη στην εκπομπή του Άντι Κόεν «SiriusXM Radio Andy», μίλησε για τη σοβαρή κατάσταση της υγείας του πρώην συζύγου της και τόνισε πως έμαθε να «δέχεται τη χαρά και την αγάπη» για το ποιος είναι τώρα ο Μπρους, αντί να θρηνεί για το πώς τον άλλαξε η κατάστασή του.

Watch Demi Moore's Message to Families Struggling With Dementia Amid Bruce Willis' Diagnosis

Demi Moore offers words of wisdom on 'Radio Andy' to families struggling with dementia amid Bruce Willis' diagnosis. The 'Feud' star's message focuses on living in the moment, four years after her ex-husband and father to their three children was diagnosed with frontotemporal dementia.

Posted by Entertainment Tonight on Wednesday, January 31, 2024

Η Ντέμι Μουρ, που μίλησε στο ραδιόφωνο, για να προωθήσει τον ρόλο της στο «Feud: Capote Vs. The Swans», ερωτηθείσα: «Τι μήνυμα έχετε για τους ανθρώπους εκεί έξω που έχουν μέλη της οικογένειάς τους, τα οποία πάσχουν από άνοια;», απάντησε: «Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα που θα μπορούσα να μοιραστώ είναι απλώς να τους συναντήσουν εκεί που βρίσκονται. Όταν αφήσεις (σ.σ. ξεχάσεις) αυτό που ήταν πριν ή αυτό που νομίζεις ότι θα έπρεπε να είναι ή ακόμα και το ποιοι θα ήθελες να είναι, τότε μπορείς πραγματικά να μείνεις στο παρόν και να πάρεις τη χαρά και την αγάπη που υπάρχει εκεί για όλα αυτά που είναι: όχι όλα αυτά που δεν είναι».