Η υγεία του Μπρους Γουίλις χειροτερεύει ολοένα και περισσότερο, καθώς περνούν οι μέρες… Η σύζυγός του, Έμμα Χέμινγκ Γουίλις, μαζί με τα παιδιά τους βρίσκονται στο πλευρό του διάσημου ηθοποιού και τον στηρίζουν στη μάχη που δίνει με την άνοια. Τις ημέρες των Χριστουγέννων, το πρώην μοντέλο ανέβασε στο Instagram οικογενειακές φωτογραφίες από τις γιορτινές μέρες που πέρασαν όλοι μαζί, αλλά και από την ταινία δράσης που παρακολούθησαν, το «Die Hard» του 1988, με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Μπρους Γουίλις.

Στο Instagram Story, ο τότε 33χρονος ηθοποιός κρατά ένα όπλο, ντυμένος με το διάσημο λευκό φανελάκι του John McClane. Ώρες νωρίτερα, η Χέμινγκ Γουίλις έδειξε τις κόρες του ζευγαριού, τη Μέιμπελ, 11 ετών και την Έβελιν, 9 να ανοίγουν τα δώρα τους κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ο 68χρονος σταρ του «Pulp Fiction», είναι επίσης πατέρας της Ρούμερ, 35, της Σκάουτ, 32 και της Ταλούλα, 29 ετών, παιδιά που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Ντέμι Μουρ, 61 ετών.

Η διάσημη σταρ δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τον πρώην σύζυγό της μόνο του, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής του. Η υγεία του Μπρους Γουίλις χειροτερεύει ολοένα και περισσότερο, καθώς περνούν οι μέρες…

Έτσι, «η πρώην σύζυγός του αποφάσισε να μετακομίσει δίπλα στο σπίτι του με όλη την οικογένειά της, για να βοηθήσει τον έρωτα της ζωής της», γράφει η Marca.

Σύμφωνα με πληροφορίες από δημοφιλείς ψυχαγωγικές εκπομπές, η ηθοποιός αποφάσισε να μετακομίσει ακριβώς δίπλα στο σπίτι του Bruce Willis. Η απόφαση της αυτή, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι για να κάνει τις τελευταίες στιγμές του πρώην συζύγου της στη γη όσο το δυνατόν πιο ομαλές. Αναφέρουν, επίσης, ότι η Demi Moore αποφάσισε να είναι δίπλα στον πρώην σύζυγό της μέχρι το τέλος της ζωής του.

Η άνοια είναι αδύνατο να θεραπευτεί, αλλά αυτή από την οποία υποφέρει ο Μπρους Γουίλις είναι από τις πιο σοβαρές περιπτώσεις. Η πρόσθια κροταφική άνοια προσβάλλει τον μετωπιαίο και τον κροταφικό λοβό στον ανθρώπινο εγκέφαλο και η κύρια συνέπεια είναι ότι επιτίθεται στις γλωσσικές δυνατότητες του ασθενούς, στη μνήμη του και επηρεάζει και την προσωπικότητα.