H σχέση της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, λέγεται πως δε διανύει την καλύτερή της φάση αυτή την εποχή. Τις τελευταίες μέρες, δημοσιεύματα και ρεπορτάζ κάνουν λόγο για έναν μεγάλο καβγά ανάμεσά τους.

Η κάμερα του «Happy Day» εντόπισε την Άντζελα Δημητρίου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ωστόσο εκείνη αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για τη φημολογούμενη ρήξη με την κόρη της. «Όλα καλά, παιδιά. Γεια σας! Δεν έχω να πω τίποτα. Να είστε καλά!» είπε μόνο…

Μητέρα και κόρη, σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», διαπληκτίστηκαν έντονα στην Αμερική κατά την περιοδεία της τραγουδίστριας.

Η Όλγα Κιουρτσάκη ταξίδεψε ως εκεί με τον σύζυγό της, Φώτη Λιόση, μιας και έχουν αναλάβει μέρος της προετοιμασίας της Άντζελας Δημητρίου για τις εμφανίσεις της. 

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες αναρτήσεις της Όλγας Κιουρτσάκη στο Instagram. «Στο ψεύτικο έργο σας δηλώνω απών θεατής» και «Όσο έπαιζες το θέατρό σου, εγώ χειροκροτούσα και αποχωρούσα», έγραψε.

Μετά τα δημοσιεύματα που γράφουν ότι η Όλγα έχει μαλώσει με τη μητέρα της, πολλοί συνέδεσαν τα Instagram stories με τον καβγά που, όπως αναφέρουν εκπομπές, έγινε πρόσφατα την Αμερική.