Το διαζύγιο μεταξύ Μπραντ Πιτ και Αντζελίνας Τζολί είναι επεισοδιακό και το πρώην ζευγάρι συναντιέται μόνο σε δικαστικές αίθουσες για τις πολύκροτες δίκες που αφορούν στην επιμέλεια των παιδιών τους.

Ο γοητευτικός ηθοποιός βρέθηκε στον ίδιο χώρο με τον πρώην πεθερό του, Γιον Βόιτ, και τον αδερφό της πρώην συζύγου του, αλλά δεν είχαν καμία επαφή, σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail. Η τυχαία συνάντηση έγινε στα εγκαίνια της γκαλερί Gagosian στο Μπέβερλι Χιλς, όπου ο Μπραντ Πιτ συνοδευόταν από τη σύντροφό του, Ινές ντε Ραμόν.

Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ

Παρευρισκόμενος στον χώρο, που μίλησε στη Marca, ανέφερε πως έγινε αντιληπτό στην αίθουσα το πόσο άβολο ήταν για τον Μπραντ να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με την οικογένεια της Αντζελίνας Τζολί και πως ήταν ακόμα πιο δύσκολο, καθώς επρόκειτο για μικρή αίθουσα.

«Πολλοί άνθρωποι παρατήρησαν πόσο άβολο ήταν το γεγονός ότι ο Μπραντ βρισκόταν στο ίδιο δωμάτιο με την οικογένεια της Αντζελίνας και δεν είναι δα και μεγάλος χώρος» σημείωσε η πηγή.

Ο Μπραντ Πιτ αναγνώρισε τον πατέρα της Τζολί, Γιον Βόιτ, αλλά και τον αδελφό της, Τζέιμς Χέβεν, ανάμεσα στο πλήθος. Ο αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι ο πρώην κουνιάδος του ήταν φιλικός και αναγνώρισε τον ηθοποιό, αλλά δε μίλησαν καθόλου μεταξύ τους. Τους είδαν να στέκονται χώρια κατά το μεγαλύτερο μέρος της εκδήλωσης, μιλώντας με άλλους.