Ο Brad Pitt και η Ines de Ramon απολαμβάνουν ένα ρομαντικό καλοκαίρι μαζί. Το ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά μαζί πριν από οκτώ μήνες και ένας συνεργάτης από το περιβάλλον της 32χρονης είπε στο People ότι η σχέση τους εξακολουθεί να «πηγαίνει πολύ καλά». Η πηγή πρόσθεσε επίσης ότι «τα πάνε περίφημα» και έχουν περάσει ποιοτικό χρόνο στην Ευρώπη.

«Οι δυο τους έχουν περάσει πολύ χρόνο μαζί αυτό το καλοκαίρι, καθώς πραγματικά απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου και είναι πολύ ερωτευμένοι», λέει. «Είναι εμφανές σε όποιον τους βλέπει μαζί».

Μια πηγή από το περιβάλλον του 59χρονου Πιτ ανέφερε ότι πέρασε το καλοκαίρι στην Ευρώπη, όπου γύριζε μια ταινία για αγώνες της Φόρμουλα 1, μέχρι που η απεργία της SAG-AFTRA ανάγκασε την παραγωγή να ανασταλεί.

«Εξακολουθεί να διατηρεί κατοικία στο Chateau Miraval και περνάει πολύ χρόνο εκεί και αλλού στην Ευρώπη», προσθέτει η πηγή. «Και η Ines πετάει αρκετές φορές για να τον δει».

Η σχέση του Μπραντ Πιτ και της Ινές ντε Ραμόν

Ο Πιτ και η ντε Ραμόν εθεάθησαν για πρώτη φορά δημόσια μαζί σε μια συναυλία στο Λος Άντζελες τον Νοέμβριο. Πηγές δήλωσαν τότε στο People ότι στην πραγματικότητα έβγαιναν για «μερικούς μήνες» πριν από αυτό.

Ο Πιτ είχε σχέσεις στο παρελθόν με γυναίκες όπως η Emily Ratajkowski και η Nicole Poturalski, μετά από τον χωρισμό του με την Αντζελίνα Τζολί το 2016.

Η ντε Ραμόν και ο πρώην σύζυγός της, ο πρωταγωνιστής των Vampire Diaries, Paul Wesley, χώρισαν αθόρυβα τον Μάιο του 2022 μετά από τρία χρόνια γάμου. Η ίδια φέρεται να γνώρισε τον Πιτ μέσω ενός κοινού φίλου.