Στο Μιλάνο βρίσκονται οι Τζεφ Μπέζος και Λόρεν Σάντσεζ και για τα γενέθλια του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της Amazon, με την αρραβωνιαστικιά του να δείχνει άκρως αποκαλυπτική. H σύντροφος του Τζεφ Μπέζος, ξέρει να μαγνητίζει τα βλέμματα με τις εμφανίσεις της αλλά αυτή τη φορά για τα γενέθλια του καλού της, δεν άφησε πολλά στη φαντασία.

Το ζευγάρι εθεάθη στην Ιταλία κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου και ο φωτογραφικός φακός τους έπιασε να βγαίνουν πιασμένοι χέρι-χέρι το Σαββατοκύριακο, καθώς ο επιχειρηματίας Τζεφ Μπέζος γιόρτασε τα γενέθλιά του την Παρασκευή.

Η 54χρονη πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων, φορούσε ένα μαύρο, διάφανο φουστάνι, με βαθύ ντεκολτέ και λεπτομέρεια από δαντέλα.  Το εφαρμοστό φόρεμα είχε το χαρακτηριστικό λογότυπο D&G του πολυτελούς οίκου μόδας σε όλη την επιφάνεια, ενώ η Σάντσεζ το συνδύασε με ένα μαύρο σετ εσώρουχα από μέσα, κάνοντάς το ακόμα πιο σέξι. Ο μεγιστάνας, από την πλευρά του, επέλεξε για την περίσταση ένα tolal black σύνολο. Εμφανίστηκε με μαύρο βελούδινο κοστούμι, το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο πουκάμισο και μαύρα γυαλιά.

«Χρόνια πολλά μωρό μου», έγραψε η 54χρονη Λόρεν Σάντσεζ στη λεζάντα μιας ανάρτησης στο Instagram. Βέβαια, οι περισσότερο στάθηκαν περισσότερο στο τι φορούσε, παρά στο τι έγραφε στο post.

«Κοιτάξτε ποιος γίνεται 60 ετών! Χρόνια πολλά, μωρό μου! Σήμερα είναι μια ακόμα μέρα που το γέλιο σου γεμίζει το σπίτι μας και το χαμόγελό σου φωτίζει κάθε δωμάτιο. Σου εύχομαι άφθονες χαρές και ήσυχες στιγμές ευτυχίας. Ελπίζω αυτή η χρονιά να είναι γεμάτη με όλα όσα αγαπάς, από γαλήνια πρωινά μέχρι χαρούμενες γιορτές. Ελπίζω κάθε μέρα να σου προσφέρει αμέτρητους λόγους να χαμογελάς, όπως ακριβώς μου δίνεις εσύ έναν λόγο να χαμογελάω κάθε μέρα. Σε αγαπώ και χρόνια πολλά, αγάπη μου» έγραψε.