Στην κοπή πίτας της παράστασης «OK Boomer» βρέθηκαν οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών, στην οποία πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Φαίδρα Δρούκα-Θοδωρής Αθερίδης, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Κατερίνα Παναγιωτάκη.

Ο Θοδωρής Αθερίδης, στις δηλώσεις του μίλησε για τη δική του Πρωτοχρονιά, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είναι γουρλής, ότι δεν είναι προληπτικός, ενώ αποκάλυψε και το πώς κάνει ένα δώρο σε μια γυναίκα δίνοντας συμβουλές για εκείνα που δεν πρέπει να αγοράζονται στο ωραίο φύλο, καθώς όπως εξομολογήθηκε την έχει… πατήσει στο παρελθόν. Οι δε συμβουλές του θα πρέπει να θεωρούνται… εγγύηση καθώς πρόσφατα εξομολογήθηκε πως μεγάλωσε ανάμεσα σε γυναίκες – «Συζητούσαν μέχρι και για τον οργασμό του άντρα τους, μας πουλάνε και μας αγοράζουν» – και ξέρει πώς σκέφτονται «γι’ αυτό δεν μπορώ να “πουλήσω μούρη” σε μια γυναίκα».

«Καλή χρονιά και εύχομαι το 2024 να είναι πολύ ωραίο. Στο σπίτι μας κέρδισε το φλουρί ο μικρός εγγονός (γεννήθηκε πριν από 8 μήνες, με την Φωτεινή Αθερίδου για τον κάνει παππού για δεύτερη φορά), δεν ήταν στημένο. Αν ήταν έπρεπε να κερδίσει ο μεγάλος που καταλαβαίνει» δήλωσε αρχικά ο Θοδωρής Αθερίδης.

Σε ερώτηση για το αν είναι γουρλής τόνισε: «Δεν είμαι προληπτικός για το ποιος θα μου κάνει ποδαρικό. Νομίζω ότι εγώ είμαι γουρλής, με φωνάζουν να τους… γουρλώσω» και αποκάλυψε ένα περιστατικό από τα παιδικά του χρόνια καθώς η μητέρα του ήταν προληπτική «Μια χρονιά η μαμά μου δεν άνοιγε την Πρωτοχρονιά σε μια φίλη της θείας μου που δεν είχε καλό ποδαρικό και κρυβόμασταν. Μας έλεγε “σκάστε, σκάστε” για να μην μας ακούσει».

Φέτος ο Θοδωρής Αθερίδης έκανε πολλά δώρα στα εγγόνια του, αν και εκείνου δεν του αρέσει να ανταλλάσσει δώρα. «Δεν μου αρέσει να μου δίνουν δώρα. Δεν μπορώ να κάνω δώρο σε γυναίκα ρούχο, αν δεν την έχω μαζί μου, γιατί είναι οι πιο περίεργες του κόσμου. Έχει συμβεί αντίστοιχο με όποια γυναίκα πάρω δώρο. Μπορεί να της πάρεις κάτι καταπληκτικό και να μην το βάλει ποτέ. Όταν θέλω να πάρω δώρο στη Σμαράγδα, την παίρνω μαζί μου. Σε γυναίκα μην τολμάτε να της παίρνετε δώρο, εκτός κι αν είναι μονόπετρο. Αν και εκεί, μπορεί να της αρέσει το άλλο από αυτό που πήρες», κατέληξε ο ηθοποιός.

Ο Θοδωρής Αθερίδης εξομολογήθηκε ακόμη πως δεν κάνει εκπλήξεις στην Σμαράγδα Καρύδη, αλλά μόνο την τρομάζει, ενώ για τη νέα γενιά είπε πως δεν αγαπά τη σφαιρική γνώση.