Στα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για το podcast της Ντορέττας Παπαδημητρίου αναφέρθηκε η Μαρία Μπακοδήμου μέσα από την εκπομπή της. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος το μεσημέρι της Κυριακής (17/12), συζήτησε το θέμα με τους συνεργάτες της.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν τα podcasts και δεν κάνουμε κανονικές εκπομπές. Το podcast υποτίθεται είναι ένα ραδιόφωνο που κάνεις μια συνέντευξη και προβάλλεται. Από τη στιγμή που στο podcast μπήκαν φώτα, μακιγιάζ, κάμερα και σκηνικό, δεν καταλαβαίνω γιατί το ραδιόφωνο το βαφτίσαμε podcast και το podcast μαζί με το ραδιόφωνο το κάναμε τηλεόραση. Για να έχουμε να λέμε ότι είμαστε μοντέρνοι;

Χάνονται εργατικά χέρια, κάμερες, επαγγελματικό μακιγιάζ κλπ… Αν θέλουμε να κάνουμε τηλεόραση, να δουλέψουν οι άνθρωποι της τηλεόρασης για να γίνει μια σωστή εκπομπή. Η γιαλατζί τηλεόραση που την βαφτίσαμε podcast είναι φτηνιάρικο και για μένα κοροϊδεύουμε τον κόσμο», είπε σε έντονο ύφος ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τετάρτης (13/12) μέσα από την εκπομπή του στον ΑΝΤ1.

«Παιδιά, εντάξει και ο Λιάγκας… κρεσέντο. Άλλο πράγμα το podcast, άλλο πράγμα η τηλεόραση, άλλο τα vlog. Μάλλον δεν έχει καταλάβει τι γίνεται. Δεν μπορεί να λέει ότι χάνονται εργατικά χέρια, επειδή κάνει κάποιος podcast. Το podcast ή το vlog είναι κάτι που, όταν το κάνω, ελέγχω πλήρως το αποτέλεσμα και έχω απόλυτη ελευθερία», σχολίασε η Μαρία Μπακοδήμου στον αέρα του ΣΚΑΪ.

«Ο Γιώργος Λιάγκας στα τηλεοπτικά είναι από τους καλύτερους», τόνισε η Νάνσυ Παραδεισανού, ατάκα που προκάλεσε την αντίδραση της παρουσιάστριας.

«Φτάνει με τον Λιάγκα! Πες του να σε πάρει του χρόνου! Έχει μέρες που του κάνεις λιβανιστήρι!», παρατήρησε με χιούμορ η Μαρία Μπακοδήμου, με τη δημοσιογράφο να απαντά: «Δεν θέλω, με είχε. Δεν είναι να με πάρει».