Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε μαζί με τον Γιώργο Καραμίχο στο podcast που κάνει ο Fipster, απόσπασμα του οποίου και προβλήθηκε την Παρασκευή στη Super Κατερίνα του Alpha. Η παρουσιάστρια του First Dates εξέφρασε την προσωπική της άποψη για την σεξουαλική αγωγή στην παιδεία και τις συζητήσεις περί σεξουαλικότητας με τα δικά της παιδιά.

«Παιδιά, το προφυλακτικό είναι αστείο ότι δεν διδάσκεται στο σχολείο. Ξεκίνα με τα πιο απλά για την σεξουαλική αγωγή, με το προφυλακτικό. Το ότι ξαφνικά έχουμε φτάσει 2023 και τα παιδιά, που έχουν ενεργή σεξουαλική ζωή, θεωρούν το προφυλακτικό κάτι πασέ;», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν ξέρω αν συμφωνώ και πρέπει στο σχολείο να μπει μάθημα σεξουαλικής αγωγής. Εγώ αυτή τη στιγμή, που στα δυο μου παιδιά μαθαίνουμε την σεξουαλικότητα τους εγώ και ο πατέρας τους με πάρα πολύ αγάπη και ηρεμία, τους τα λέμε όλα και δεν κρυβόμαστε καθόλου από αυτά, νιώθω καλά».

«Δεν θα ήθελα ξαφνικά ένας δάσκαλος να κάνει τα παιδιά μου να νιώσουν άσχημα (σ.σ. μιλώντας για την σεξουαλικότητα)» συμπλήρωσε, επίσης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί στη συζήτηση στο συγκεκριμένο podcast.