Ο Τομ Κρουζ φαίνεται πως βρήκε την αγάπη στην Ελσίνα Xαϊρόβα. Η 36χρονη Ρωσίδα είναι κόρη διακεκριμένου ρώσου βουλευτή και πρώην σύζυγος ενός ολιγάρχη εμπόρου διαμαντιών, η οποία κατά τη διάρκεια «της διαμάχης για το διαζύγιο έκρυψε τις τσάντες του 1 εκατομμυρίου λιρών».

Ο 61χρονος πρωταγωνιστής του «Mission Impossible» εμφανίστηκε σε πάρτι στο Mayfair του Λονδίνου μαζί με την Χαϊρόβα. «Ήταν αχώριστοι, ξεκάθαρα ζευγάρι», είπε στην «Daily Mail» ένας καλεσμένος της σχεδόν εξ ολοκλήρου ρωσικής εκδήλωσης. «Έμοιαζε να είναι κολλημένος πάνω της».

Το ζευγάρι λέγεται ότι εμφανίστηκε στο πάρτι στην πλατεία Grosvenor γύρω στις 21:00 το περασμένο Σάββατο, προς μεγάλη έκπληξη και ενθουσιασμό των καλεσμένων. Λέγεται ότι αποχώρησαν μαζί από την εκδήλωση τις πρώτες πρωινές ώρες. Η Χαϊρόβα, ντυμένη με ένα μαύρο στράπλες φόρεμα με φιόγκο πόζαρε για φωτογραφίες με την Aliena Avramenko, μια πρώην διαγωνιζόμενη Miss Europe, πριν εμφανιστεί με τον γοητευτικό ηθοποιό του «Top Gun».

«Ο Κρουζ ήταν πολύ φιλικός – του ζητούσαν συνέχεια φωτογραφίες και αρνιόταν ευγενικά», είπε η πηγή. «Τελικά, ο DJ έπρεπε να κάνει μια ανακοίνωση στα ρωσικά ότι ο Τομ Κρουζ δεν ήθελε να φωτογραφηθεί. «Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας χορεύοντας με την κυρία Χαϊρόβα».

Ποια είναι η νέα αγαπημένη του γοητευτικού ηθοποιού

Το πρώην μοντέλο είναι Βρετανή πολίτης και ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Τσέτκοφ, με τον οποίο μοιράζονταν μια έπαυλη αξίας 22 εκατομμυρίων λιρών στο κτήμα Wentworth στο Surrey, καθώς και σπίτια στο Λονδίνο αξίας 18 εκατομμυρίων λιρών. Το ζευγάρι είχε επίσης ακίνητα τόσο στο Ντουμπάι όσο και στην Κύπρο μαζί με τις συλλογές αυτοκινήτων, κοσμημάτων και έργων τέχνης αξίας εκατομμυρίων λιρών. Το πολύ σκληρό διαζύγιό τους έγινε πρωτοσέλιδο το καλοκαίρι, αφού η Χαϊρόβα κατηγορήθηκε ότι απέκρυψε σημαντικά περιουσιακά στοιχεία από τον πρώην σύζυγό της, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής τσαντών της αξίας 1 εκατομμυρίου λιρών.

Είχε προηγουμένως παρουσιαστεί στο δικαστήριο το 2022, όταν την διέταξαν να πληρώσει 117.000 λίρες, που όφειλε στην εταιρεία, η οποία τοποθέτησε σιντριβάνια στο σπίτι της στο Surrey.